linndaa89

Alla inlägg den 6 juli 2011

Av linda johansson - 6 juli 2011 20:08

idag kom min chef med underbara nyheter haha!! :D

 

vi har 2 stycken kor som vi skulle skicka till slakt så snart det gick, men där är lite väntetid, men vi lyckades få till dom imorgon. men sen sa han att han skulle skicka en av tjurarna med. vilken frågade jag då för trodde att vi skulle ha båda två ett tag till åtminstone. men nej, vi tror att han inte gör korna dräktiga längre och det måste dom ju bli för att få det att gå runt.

jag vet att han kan lyssna för det mesta, men jag glömmer aldrig det han gjorde mot mig. jag har aldrig någonsin varit så rädd förut i hela mitt liv! är jätte glad att jag inte skada mig mer än vad jag gjorde.

fast att det för det mesta annars gått bra med han så litar jag inte alls på han, känns bättre med den andra tjuren.

känns skönt, vet inte vad det som hände med han när han gick mot mig som han gjorde, men kan inte hjälpa att jag inte tycker om han efter det som hände.

 

ha det bra!

kram Linda

 

 

Av linda johansson - 6 juli 2011 10:24

vädret är ju bara så underbart idag! :-) dagen börja med att gå en runda, har hittat en app (med hjälp av Dénice) ;-) där det står hur långt man gått och hur lång tid det tog. 7 km på 1 timme med lite stopp för röd ljus men inte så farligt. ska jobba mig uppåt och försöka hitta nya rundor så det inte blir så enformigt :P sen blev det frukust :-) älskar att äta en god frukust efter att ha varit ute och gått på morgonen ;-)

 

sen har jag kollat lite på datan som har att göra med mitt "nya liv" :-) berättar inte mer ännu... har duschat och gjort vid mig, ska ta bilen idag hehe :P är så tråkigt att sitta på tåg och buss i detta fina vädret :/

 

helgen nästa vecka och fredagen får det gärna vara sådant här väder igen när jag är ledig haha :P ska på sjöbo marknad på fredagen ;-) blir till att åka själv, lite trist, men älskar markander på sommaren! är som en tradition varje år, sjöbo var det sjukt länge sedan jag var på den marknaden men går säkert bra. ska ta tåget in, köra in gör jag inte haha!! :P

men men det blir säkert bra :-)

 

ha en riktig underbar dag! :-)

Kram Linda

Ovido - Quiz & Flashcards