linndaa89

Alla inlägg den 23 juli 2011

Av linda johansson - 23 juli 2011 13:44

idag känns det bättre i halsen och känner mig piggare :) känns skönt att det går framåt åtminstone :) har vilat, badat, ätit och lyssnat på musik och brännt klart nästan alla mina bilder på datan haha!! har bara på fridas och anders bröllop kvar till dom och mig och även fridas möhippa till mig också :)

så nu är där inte många bilder kvar haha! känns skönt men även fruktansvärt tomt! :/ kan inte fatta, när jag har brännt alla bilder så har det blivit ca 5000 bilder!!!! :O helt otroligt!! okej där var bilder ända från 2009 och jag är ju duktig på att ta en massa kort haha XD men ändå. jaja! :P nu kan man ut och ta nya kort hehe ;) men denna gånger ska det inte dröjja så länge med att bränna alla över till skivor haha :P

men först får det bli fint väder! är rätt trött på allt sådant här tråkigt väder.

vissa länder regnar det bara och blir översvämmningar. vissa har värsta torkan så det är snus tort överallt. varför kan vädret bara inte kompinera sig så det blandar sig?? okej klart jag förstår att det inte går, men tänk så bra det hade varit! något problem mindre i världen.

det som hände i norge igår går ju bara inte att ta in sig! är så fruktansvärt! jag fattar bara inte hur man kan göra något sådant!

 

nä ska lägga mig och vila lite nu

ha det bra!

Kram Linda

Ovido - Quiz & Flashcards