linndaa89

Alla inlägg den 17 juli 2011

Av linda johansson - 17 juli 2011 20:01

ja jag vet att det var ett tag sedan jag skrev här. så nu kommer ett väldigt långt inlägg är jag rädd för haha! :P

 

i freddags hade jag tagit ledigt från jobbet. sjöbo marknad var det då som stod på schemat :) jag älskar verkligen marknader på sommaren! så det blev till att ta bussen in där på morgonen. hade hoppats på uppehålls väder åtminstone, sol var inget tvång men hade så klart varit jätte skönt haha ;) men tyvärr regnade det den största delen när jag var där :( men hade rätt så skoj ändå :) handla massor haha!! dock inte bara till mig så känns väldigt skönt haha! ;)

men nu kommer det tråkigaste. jag mitt kloka jag hade bara kollat bussar in, för trodde dom gick hyfsat ofta åtminstone, men nej! första bussen hem gick 14.10, jag var där 09.15

fram emot eftermiddagen kom där en hel del folk och det blev jätte tungt att bära alla saker. så 1,5 timme innan bussen skulle hem satte jag mig på en bänk på buss stationen och vänta där! blöt och iskall var jag! på bänken satt jag i 1 timme och 15 min! sen börja det vräka ner och då ställde jag min under ett tak ist. och när bussen kom var jag så klart inte ensam om att vilja åka. nästa buss gick 1 timme senare, jag skulle med! vare sig om jag fick stå eller sitta! dom hade ju inte kallat in extra bussar heller! dåligt tycker jag! men men! jag kom med, men fick stå upp nästan hela resan!

sen när jag väl kom hem blev det ett varmt bad! underbart haha!

sen efter det så åkte jag och handla lite mat för jag skulle till Dénice och hennes familj och göra soppa! passa perfekt till den dagen när det var så kallt och rått :/ det uppskattades och det är ju alltid roligt :)

 

igår blev det en heldag med Dénice :) Mattias kom dit med hanns dotter, så det blev en dag i parken :) mycket lek och bus och en del kort med haha ;) vi grilla korv :) blir alltid lika glad när jag äter grillad mat :)

sen efter det så gick vi upp. barnen fick bada för det behövdes haha :P skitiga barn är glada barn har man ju hört haha ;) det blev även till att spela monopol på wii :) tycker väldigt mycket om att spela men förlorar alltid haha! gjorde jag såklart här med haha! men är ändå kul :)

 

idag har det ju inte varit så roligt väder :( dagen börja med att vakna kl 07.00 sover så dåligt vissa dagar nu, fattar inte det! men men, låg och drog mig i sängen ett tag ;) sen gick jag upp och bestämmde mig för att fortsätta bränna bilder till cd skivor. min dator har börjat krångla och vill ju inte bli av med alla mina bilder! jag hoppas att det är det som gör det för har ju flera tusen bilder på den! (har sparat sedan flera år tillbaka) har bränt ca 3000 och har drygt 1500 kvar! och det är så tråkigt! men älskar ju att ta kort haha! :P

har även varit hos Dénice för glömde lite mat hos dom. behövde ändå åka iväg och köpa fler skivor att bränna på :/

när jag kom hem försökte jag fixa med musik på min nya mobil men gick inte alls som jag ville så det sket sig! och sätta mig och bränna fler bilder hela kvällen ville jag verkligen inte! så satte mig och kolla på film ist haha ;)

men trött var jag och lykades till och med att somna till filmen haha! då är jag jätte trött tro mig! :P

nu har jag lagat mat och vi har ätit :)

 

blev ett långt inlägg idag :P

Men ni får ha det så bra! :)

Kram Linda

Ovido - Quiz & Flashcards