linndaa89

Alla inlägg under oktober 2010

Av linda johansson - 10 oktober 2010 10:20

igår åkte jag och anders till Dénice vid middagstid :) hon skulle ha fest på kvällen för hon fyller år på tisdag :)

men innan dess var det full rulle ;) dènice hade inte tvättat på 2 veckor och det var hög tid för det nu haha!! där var en hel del tvätt ;) så jag och Nisse hennes morbror hjälpte henne med det och det gick fort att tvätta och torktummla för många maskiner hade hon ;) att vika och sortera allt var lite värre haha!! men blev klara med det också till sist ;)

 

sen på kvällen snacka vi, åt och hade roligt :)

vid 01.00 var vi hos anders igen, och då gick vi och la oss ;)

tack för en underbar dag Nicen! :)

 

 

nacken vill inte släppa riktigt :( fattar inte varför :(

har väldigt ont i den och vet inte riktigt vad jag ska göra :(

bara 1 vecka kvar på jobb.

tror det blir lagom så jag får vila och träna upp den försiktigt sen...

 

ska ringa mamma nu och snacka hur vi ska göra idag, hon bör vara vaken för hon var också på fest igår ;)

 

ha det bra!

Kramar Linda

Av linda johansson - 8 oktober 2010 22:33

idag på jobb var det jobbigt :/

 

igår körde dom upp ogräs i gångarna i slottshagen med en maskon och räfsa ihop allt och kasta allt sen så klart. sen på eftermiddagen körde jag ju där när jag skulle plocka skräp men då blev där en massa djupa hjulspår från mina däck för det blevit så lerigt, så dom som gjorde det igår fick räfsa om allt igen för att få det bra.

så bara för det så fick jag gå överallt i slottshagen, jag fick hjälp att ta papperskorgarna men fick sätta nya säckar själv och gå och plocka skräp själv sen.

 

säckarna blev inte tunga, men att släpa med det lilla jag hade i kändes i min nacke och rygg. det måste ha varit det för det gör verkligen ont nu :(

 

nu är det bara nästa vecka kvar sen blir det inte mer så ska på ett sätt ska det bli skönt, fast jag vill ha jobb....

 

nu är jag i Malmö, har sett anders tävla och ska sova här i natt.

ska träffa Dénice imorgon, fick reda på nu när jag kom till anders att hon ska ha fest på kvällen för hon fyller år på tisdag så ska bli roligt :)

 

 

nä ska nog gå och lägga mig snart, vakna 05.00 i morse :/

Varför sover jag så dåligt?? :(

 

Ha det bra!

Kramar Linda

Av linda johansson - 6 oktober 2010 20:12

på jobb är det väldigt lugnt, för lugnt egentligen :/ jag ska nog vara glad att jag har jobb till nästa fredag för hade nog egentligen inte behövts längre tror jag :/

 

är verkligen jätte glad att jag har jobb där för trivs bra där fast det inte är ett roligt jobb, men jobb behöver man ju så är väldigt glad för det. men det ska bli skönt när det är över där så jag verkligen kan konsentrera mig på att bli bra, eller bra och bra, bättre åtminstone i min nacke främst men även ryggen också så klart, för som det ser ut nu ser det mörkt ut med nytt jobb :(

 

för första gången på väldigt, väldigt länge blev jag verkligen arg och skälde verkligen ut personen jag blev arg på! jag fattar inte varför han kläckte ut något sådant!! vill inte berätta mer om det men tokig blev jag allt!

 

skrev på FB innan också Jävla vägarbeten som inte var poppis av alla. jag vet att man måste göra om vägarna ibland och förstår det, men det är överallt och är så trött på det nu.

jag hade mer än gärna sluppit köra bil helt för tycker inte om att köra, men jag behöver köra på mitt jobb och dom allra flesta som anställer en vill att man ska ha körkort och bil så har inte mycket till val, det är tillräkligt svårt att få jobb ändå så därför kör jag.

 

hade jag inte haft detta jobbet hade det blivit lika svårt att sätta sig och köra efter andra olyckan som första om inte svårare :/

 

det som skrämmer mig är att jag sa hela tiden innan att jag inte skulle ha körkort för jag har så svårt för att hitta. men behövde ju körkort för att kunna ta mig till jobb eftersom jag gick jordbruk, så då fick man ju ta det.

jag vet att jag kör bra men att vara med i 2 olyckor på så kort tid så vill man inte riktigt köra bil.

 

jaja nu är det som det är :) ta en dag i taget så löser det sig så småningom :)

 

igår var jag hos min sjukgymnast :)

det behövdes verkligen!

låg med dom där jävla nålarna i 45 minuter!!!!!

hatar det verkligen! men det brukar ju fungera lite och det är ju huvudsaken :)

 

idag var det tänkt att jag skulle åka och handla lite men orka verkligen inte! gör så mycket om dagarna efter jag jobbat så bestämmde mig för att stanna hemma ;)

har lagat mat, ätit, diskat och sett på bonde söker fru nu ;)

 

ska gå och plocka undan lite på rummet nu sen får man gå och lägga sig, upp tidigt imorgon för ska börja jobba lite tidigare, för behövde sluta lite tidigare.

varför får ni fundera på ;)

 

ha det underbart! :)

Kram Linda :)

Av linda johansson - 3 oktober 2010 20:43
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 3 oktober 2010 20:35

nu är man hemma igen :)

mamma och jag åkte vid 11.00 ca, dom andra åkte lite senare. denna gången ställde vi GPS:en med en gång haha!! bara för att det verkligen skulle bli rätt denna gången ;)

 

vi bestämmde oss för att stanna i Ullared också ;) bara för det var ju på vägen ;) absolut ingen bra dag att åka dit! men var roligt ändå ;) lagom ;) så var ändå roligt :)

 

stannade och åt på vägen med och åkte hem sedan :)

har varit hemma i några timmar med nu och har varit ute hos mina djur :) packat upp mina saker och betalt räkningar :/

 

Ha det bra!

Kram Linda

Av linda johansson - 2 oktober 2010 16:21
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 2 oktober 2010 10:15

efter mycket lång tid, felkörning, omväg och extrem åksjuka kom mamma och jag fram till Anita och Patrik :)

mamma och jag körde fel i göteborg så vi kom ut på en landsväg ist för motorvägen, och där var bara en massa vägarbeten över allt :/ vi kunde inte svänga av någonstans så det var bara till att fortsätta framåt.

Vi var på rätt väg egentligen för vi skulle komma ut på denna vägen senare, men det gick ju mycket saktare för man fick bvara köra i 70 och så var den krokig och gick upp och ner så man höll inte 70 specellt mycket, och åksjuk blev jag :/ väldigt mycket :/

mamma sa att hon tyckte det inte var konstigt att jag inte kräkt för hade ätit en hel del i bilen, men sa till henne att jag mår illa när jag blir åksjuk men inte så farligt utan det sätter sig i huvudet ist, så blev lite yr men gick bra :)


nu på morgonen har jag varit ute och gått en runda och tagit en del kort med min kamera :) det är mysigt här men blir så enformigt när man ska ta kort eftersom där bara är men massa träd överallt :/ men mysigt var det :)


vet inte vad vi ska göra nu. Frida och Anders ska fixa inför festen ikväll för Frida fyller år imorgon, vi får se :)


Ha det underbart! :)

Kram Linda :)

Ovido - Quiz & Flashcards