linndaa89

Alla inlägg under april 2011

Av linda johansson - 18 april 2011 21:33

i helgen var det dax igen, jobba hela helgen :/ inte specellt kul att jobba på en helg men behöver ju det så är bara till att bita ihop och göra det... gick ändå rätt så bra tycker jag.

men en tråkig sak hände i fredags :( någon backade på min bil :( nämner inga namn eller så, fast att det inte är kul så klart så var det ju en olyckshändelse.

 

idag har jag fått en skadebesiktningstid till bilen. onsdag kl 08.30 tidigt men annars fanns det bara sena tider när jag var på väg till jobb eller jobba så fick bli den tiden...

jag har gjort en skade anmälan nu också på nätet för det sa mitt försäkringsbolag att jag måste göra när jag ringde dom i morse så då var det ju bara till att göra det...

 

helt underbart väder har det varit idag med :-D  bestämmde mig att gå hem från tågstationen idag :-) var så skönt! har blivit sämmre och sämmre på att ut och gå nu den senaste tiden :/ måste försöka ta tag i det igen ;-)

 

ha det bra ;-)

kram Linda

Av linda johansson - 14 april 2011 10:41

nu har jag äntligen hittat och bestämmt mig för vad jag ska ha för kläder på Fridas och Anders bröllop =) jag vet inte i hur många månader jag letat haha!! men nu så! =) Frida ska beställa det, det är från Halens, för hon ville ha mer där ifrån så hon kunde ta mitt samtidigt och det tackar jag för =)

att det skulle vara så svårt att hitta och bestämma sig för en klänning haha!! det hade jag ingen aning om haha!! ;) så känns skönt nu :-) nu hoppas jag bara på att det blir bra, eftersom jag inte sett det i verkliheten, det kan ju bli så att det inte alls stämmer överäns som jag trott :/ så får hoppas på det bästa :-)

 

det går rätt så bra på jobb också :-) går fort igen ;-) men så är där en massa som ska sinas som jag slipper mjölka som gör rätt mycke ;-)

men känns rätt mycke i rygg och nacke :/ tycker inte om det :-(

direkt efter jag kommit hem efter semestern så gjorde det ont med en gång :-( måste komma igång med simming igen! den träningen jag gör nu räcker inte :-(

tycker inte om det :-(

 

ha det bra!

Kram Linda

Av linda johansson - 11 april 2011 09:57

tyvärr har jag inte hunnit skriva något här i helgen, har haft fullt upp men har bara varit roligt =)

i lördags träffa jag Dénice och hennes underbara familj =) har ju inte träffat dom på evigheter känns det som eftersom jag varit på semester. vi firade barnen eftersom dom fyllt år. dom blev jätte glada för presenterna och det gör ju en jätte glad med =) sen åkte vi till skånesdjurpark =) det var roligt men inte alls som jag minns det :/ vist det var säkert 10 år sedan jag var där och dom har gjort om massor där, men inte så roligt som jag minns det :/ men det är klart, jag var yngre då, där var inte så mycket folk eftersom det inte var sesong där ännu, inga löv på träden och så saknades det en massa djur eftersom det inte är tillrekligt varmt där ännu. men vi köpte årskort ;) för det kostade bara 20 kr mer än om man betalade för bara den dagen så det var det värt haha ;)

sen åkte jag och hämta anders =) vi skulle äta och sen spela kort men det blev mat och sedan spel på våra mobiler ist haha!!

 

sen igår vakna jag typ vid 11 haha!! jag var jätte trött ;)

jag städa här hemma, fixa och trixa och satt vid datan :P tacos blev det till middag =) MUMS! ;) haha!

 

och något helt underbart hände i lördags =) då blev det vi igen =))

 

   Anders   

 

nu måste jag skynda mig ;)

 

Ha det bra =)

Kram Linda

Av linda johansson - 10 april 2011 17:11
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 7 april 2011 21:27

nu ska jag berätta om min resa till, vara och från Sri Lanka :)

har tagit tid ja jag vet, förlåt men har varit så sjukt mycket nu när jag kommit hem igen.

natten mellan den 15-16 mars åkte vi :) jag var lite närvös för tycker inte om att flyga :/ kl 01.00 skulle vi lyfta, kl 02.40 lyfte vi. vårat flyg hade ett trasigt fönster så det fick komma ett nytt från stockholm + så blev jag åk sjuk så kräktes på flyget med :S jätte bra början på våran semester!! eller inte!!

 

men när vi väl kommit fram efter många många timmar på flyget och allt annat så kom vi fram till vårat hotell :)

det var helt underbart! :D helt ny renoverat, 2 meter till poolen :D 100 meter till havet och allt var underbart!! :D

 

frukust ingick det i priset och det var vi över lyckliga för :D

det fanns allt mellan himmel och jord! :D massor med olika bröd, pålägg, flingor, youghurt, milkchek ;), massa färsk frukt :)), kakor, ägg kunde man beställa :) (min favorit, omelett med bakon ;) ) och till och med varm rätter!!

helt underbart! jag har aldrig ätit så mycket till frukust förut haha!! ;)

 

den första veckan gjorde vi inte så mycket. sola, bada, gick runt lite, gick vid stranden, och tog en massa kort ;)

men sen så blev det mer ;) massa utflyckter! :D

vi gjorde en 3 dagars tur! ;)

vi åkte till Jala som det hette, en nationalpark med en massa vilda djur :)

vi åkte i en båt i en lagun och såg en massa fåglar, ödlor och även en del apor :)

vi åkte till ett ställe där dom köpte upp sköldpaddsägg och sen släppte ut dom i havet för annars blev dom middag :( dom tog även hand om sjuka sköldpaddor och sådana som skadat sig i havet, var kul att se hur mycket dom hjälper djuren där :)

vi var på ett ställe där dom grävde fram månstenar, och gjorde smycken av dom. vi fick se precis allt som dom gjorde och det var riktigt kul att se :)

sen har vi varit på val safari. det hade jag hoppats på skulle vara roligare än vad det var :( det var den ända dagen det vräkte ner med regn!! det piskade ner!! det dröjde inte länge försen vi var totalt genom sura med vatten!! :( det gick tyvärr inte att ta så mycket kort då heller ju :( åksjuk blev jag där med :S fast jag tagit tablett :S så var ingen större hitt precis :( men vi fick åtminstone se delefiner och blåvalar :) så helt lott lösa var vi inte :)

det var vad vi gjorde på dom 3 dagarna :)

vi åt, sov och åkte bil då ju också så klart haha ;)

 

vi gjorde en 1 dagstur också :)

vi åkte till en kunglig botaniskträdgård :) jätte fint var där verkligen! :)

och så var vi på ett kryddträdgård, dom gjorde en massa, massa olika saker av alla dessa kryddor!! helt sjukt var det att dom lyckades göra så mycket!! det var kul att se och höra på :)

sen det som jag tyckte var roligast av allt på hela resan var ett elefanthem :)

dom hade bara några elefanter och vi fick lov att rida på dom en runda, :) mata dom :) och bli duschad av dom :) ´det var en sådan häftig upplevelse!! ;) helt oförglömligt! ;) :)

 

vi åt på resturang varje kväll eftersom det inte bara räckte med frukust på en hel dag ;) naturen var jätte vacker!! =) jätte mysig :)

det som var tråkigt och jobbigt att se var alla som var fattiga :( det var jätte många :( dom här människorna var ju också drabbade av tsunamin samtidigt som thiland :( så jätte många blev ju drabbade :(

man tänkte verkligen då hur bra vi verkligen har det här hemma! vist har man tänkt att det finns dom som har det värre, men nu när man har sett det med egna ögon hur det verkligen är så tänker man verkligen ännu mer på det.

 

något som är värt att nämna om också är hur dom kör där!

det är helt sinnes sjukt att dom kan köra så som dom gör!! totalt livs farligt!! det handlar bara om att komma först! kör om när det kommer mötande trafik! det som verkligen är tur! RIKTIG TUR!!! det är att när någon kör om och det kommer möte, då kör dom 2 bilar som är längst kanten ut till sidan så den i mitten inte kör in i någon av dom andra, det var dom jätte duktiga med och det var en jäkla tur! annars hade det varit flera olyckor varje dag :(

 

något som också hände var ju att vårat flyg blev över ett dygn försenat. det gick sönder, så dom som var på väg ner fick övernatta i kuwat och vi fick stanna kvar 1 dag extra. jag trodde aldrig jag skulle gråta om jag fick reda på att jag fick stanna kvar 1 dag extra, men det gjorde jag. ordenkligt! saknade mina kompisar och dom på jobbet behövde verkligen min hjälp! vi hade pratat i veckan och dom behövde verkligen min hjälp och kände mig så dum och och tillreklig! :( ja jag vet att det inte var mitt fel och dom på jobbet klandrade inte mig men det kändes ändå!

 

jaja, nu är jag hemma =)) det har hänt massor på bara 1 vecka, mycket jobb och en del annat men orkar jag inte skriva om nu haha!!

 

ha det underbart!

Kramar Linda! =)

Av linda johansson - 7 april 2011 11:01

jag vet att jag har varit jätte dålig på att blogga på flera veckor nu! :( jag var ju på semester i lite mer än 2 veckor eftersom vi fick problem med vårat flygplan så vi fick stanna där i över 1 dygn.

sen efter jag kommit hem har det varit massor på jobb och så har det hänt lite med som jag inte vill gå in på ännu.

har inte bestämmt något ikväll och händer det inget specellt så lovar jag att uppdatera er på hur det var på semestern och en massa andra saker ;) nu måste jag fixa allt inför jobb och sen åka :)

 

Ha det underbart! :)

Kramar Linda :)

Av linda johansson - 7 april 2011 11:01

jag vet att jag har varit jätte dålig på att blogga på flera veckor nu! :( jag var ju på semester i lite mer än 2 veckor eftersom vi fick problem med vårat flygplan så vi fick stanna där i över 1 dygn.

sen efter jag kommit hem har det varit massor på jobb och så har det hänt lite med som jag inte vill gå in på ännu.

har inte bestämmt något ikväll och händer det inget specellt så lovar jag att uppdatera er på hur det var på semestern och en massa andra saker ;) nu måste jag fixa allt inför jobb och sen åka :)

 

Ha det underbart! :)

Kramar Linda :)

Ovido - Quiz & Flashcards