linndaa89

Alla inlägg under mars 2011

Av linda johansson - 13 mars 2011 20:34

då är snart denna dagen slut.... jag åkte och simma i morse. tänkte till i morse faktist haha :P sist jag var där en söndag var där en massa folk direkt när dom öppna men lugnade ner sig efter 1 timme ca, så jag kom dit 1 timme efter dom öppnat och det var smart haha!! en sjutk massa bilar när jag kom, när jag kom in i omklädningsrummet så sa dom som redan simmat är där var en massa folk där. den första kvarten jag simma var där en del men sen var där inte alls många så det var skönt kunde simma i lugn och ro :)

 

sen gick jag in på burlövs center och kolla lite ;)

hitta inget men tur det väll haha!! :P

sen åkte jag till maxi och sen hem :)

har kollat på film :)

lagat mat och ätit :P

och nu tvättar jag :/

 

ha de bra

kram linda

Av linda johansson - 13 mars 2011 09:28

igår var det tråkigt först på morgonen haha!

det var tänkt att jag skulle åka och fixa lite till bilen, men så var mamma osäker på om dom hade öppet så då struntade jag i det fixar det imorgon eller på tisdag.

men så bestämmde mamma och jag oss för att göra vid oss och åka till mobilia för att kolla lite. sen när vi var klara där så var det flera timmar kvar till vi skulle till Frida och Anders så vi bestämmde oss för att åka till XXX Lutz :P

vet inte hur tiden kunde gå så fort där. vi var där flera timmar haha! :P

sen var det dax att åka till Frida och Anders i Eslöv :)

Anders fylle år nu i veckan så han hade fest :) hanns familj hade kommit ner också från Dalsland :)

det var roligt att träffa dom med :)

 

idag vaknade jag kl 7 i morse!!

är så himmla trött på detta nu! det kommer perioder jag sover jätte dåligt, men efter ett tag brukar det bli bra igen. men nu har det hållt på längre än vanligt och är rätt så trött på detta nu. orkar inte lika mycket som jag brukar göra.

idag har ´jag ingen aning vad jag ska göra mer än att åka och simma. har inte varit där på hela veckan :/ inte specellt bra :/ tur man har 2 poolar på hotellet vi ska bo på så kan jag simma varje dag ;)

annars har jag ingen aning vad jag ska göra :( får se....

 

ha det bra idag

Kram Linda

Av linda johansson - 11 mars 2011 21:42

känns inte riktigt som fredag tycker jag :P vet inte varför, bara inte gör det haha :P men skönt är det :)

var på mobilia i morse och fixat en sak som jag inte vill berätta här ännu :P känns både bra och dåligt men hoppas på att det blir bra :) blir det säkert :)

sen åkte jag till Ceter Syd :) leta presenter till Felicia och Emilia, dom fyller år nästa vecka, kan tyvärr inte komma på deras kalas eftersom jag är på semester då men dom får de efteråt :)

gick även in på Telia för att höra vad det är för priser att ringa och skicka sms från Sri Lanka, att skicka sms kosta bara 2 kr, tyckte jag inte var farligt ändå. men att ringa var det värre med, 26 kr/minut!! :O håller mig till att sms:a :P

sen åkte jag till pappa för att hämta lite saker till resan och sen till jobb :)

 

nu är jag hemma ;) och ska bara ta det lugnt ikväll :)

imorgon ska jag fixa en massa saker på förmiddagen sen är det fest för anders hos han och frida :)

 

Ha det bra :)

Kram Linda

Av linda johansson - 10 mars 2011 21:50

jag mamma och per har länge letat efter en resa och vara borta i 2 veckor. det är för att mamma nollar i år och hon har velat åka utomlands då. det behövde inte vara just precis när hon fyller år så vi har kollat runt massor.

nu är det klart. det är bokat och betallt. det blir Sri Lanka. jag var skeptisk från början faktist. hade inte hittat mycket att göra där nere. så i morse satt jag vid datan i 1,5 timme och letade och läste och försökte hitta vad man kunde göra där och hitta en hel del så det känns bra nu :)

 

ska bli skönt att komma iväg :)

 

Kramar Linda

Av linda johansson - 10 mars 2011 07:46
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 10 mars 2011 07:20

förra veckan blev det bara 1 gång i simhallen för att jag skulle bo hos pappa måndag till onsdag för att passa djuren. skulle gå på torsdagen men var så slutkörd av någon anledning så orka inte det. sen jobba jag helgen så då var det bara till att glömma :/

denna veckan har det inte blivit alls!! :O

i måndags var jag helt slut efter helgen så kände att jag behöver sova ut, tisdags tänkte jag åka men då var det så underbart väder så jag gick en lång runda ist, igår skulle jag på informationsmöte på arbetsförmedlingen så fick åka tidigt här ifrån in till helsingborg, idag skulle jag åka sa jag om jag vakna tidigt för dom har öppet mellan 06.15 - 08.30 ville inte ställa kl för var så trött igår, har jag varit hela veckan för har börjat sova dåligt igen. så nä det blev inte idag heller och imorgon har dom inte öppet. får se i helgen....

 

 

Av linda johansson - 8 mars 2011 12:58

Jag känner mig gladare. Känner jag har kommit en bit framåt. Men ändå går jag och tänker på små saker som vad jag kan göra för att bli ännu gladare ist för att låta ta den tid det tar. Tänker även på mina problem som gör mig deppig. Det finns så mycket som jag vill göra som samtidigt gör mig gladare men samtidigt vet jag att jag inte kan göra allt. Lite jobbigt känns det ibland, svårt att tänka possitivt då :/Jag vet vad jag vill uppnå, men det tar tid, och ibland blir det för mycket. Jag har kommit en bit på vägen och det är väldigt skönt! Att bara släppa det. Men ist så börjar man tänka på nästa :/ Får kämpa vidare....//Linda

Av linda johansson - 7 mars 2011 11:44
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards