linndaa89

Alla inlägg under mars 2011

Av linda johansson - 7 mars 2011 10:37
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 6 mars 2011 21:11

denna helgen var den jobbigaste på jätte länge :/ har ju jobbat både morgon och kväll, lördag och söndag. har börjat kl 04.15 på morgonen, varit klar vid 08.45 sen har jag börjat igen kl 14.00 och varit klar vid 18.30

det har varit segt på morgonen. det känns som att det har tagit längre tid än vad det har gjort.

allt har ändå gått bra, eller lite problem men så brukar det alltid vara, inget större problem. men det har varit jobbigt att jobba så "mycket". jag är ju van vi att jobba halv tid, nu blir det full tid + att jag inte är van vid att gå upp så tidigt när vi mjölkar på morgonen.

känner att nacken och ryggen inte mår specellt bra heller :( hoppas jag lyckas komma in i det, fast tvivlar på det :/ inte lätt att komma in i det när det bara är så varannan helg :/ hade varit skillnad om man hade jobbat full tid på vardagarna också, men jag får se....


imorgon blir det sov morgon ;)


Ha det bra :)

Kram Linda

Av linda johansson - 5 mars 2011 19:25
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 4 mars 2011 08:10

ja vi har ju ändrat om på helgerna, det gjorde vi förra veckan. innan jobbade jag eftermiddag om söndagarna, nu ska jag jobba varrannan helg, lördag och söndag, morgon och kväll!

ja jag behöver jobba eftersom jag bara jobbar halvtid om vardagarna. men att bara jobba halvtid på vardagarna och jobba full tid varannan helg känns inte kul. man kommer inte in i det då att jobba full tid. det hade varit skillnad om man jobbar full tid på vardagarna också. och jag jobbar ju eftermiddag om vardagarna, jag är ju inte van vid att gå upp så tidigt, kommer börja 04.15 nu på helgen, så nu måste man ju komma in i det med fast det inte kommer bli lätt.

ja det kommer bli skönt att vara ledig en hel helg, men det kommer bli jobbigt att jobba en hel helg.

jag hoppas ju klart det inte kommer bli så jobbigt, men får se...

 

ha det bra :)

Kram Linda

 

 

Av linda johansson - 3 mars 2011 08:53

igår var det väll inte den bästa dagen i mitt liv, kan jag ju inte påstå, men vist jag lever :P

jag sov inget bra på natten, ryggen och nacken bara värkte och värkte och var inte direkt pigg :/

men idag är det mycket bättre och är mycket piggare :)

så igår kväll sa jag till mig själv, jag ställer klockan så jag hinner med mitt tåg till jobb, skulle jag vakna tidigare och känner att jag orkar så åker jag och simmar. jag vakna vid halv 8 och låg och drog mig i 1 halv timme så hoppar simmningen idag ;)

jag har gått 1 halv timme på löpbandet ist. jag vill ju gå ner mina sista kg och går man på löpband så har man koll på hur långt man går och hur mycket man förbränner. fast jag gick saktare än vad jag brukar så tror jag att löpbandet är bättre än att ut och gå men sjukt mycket tråkigare haha!! får väll kombinera lite tror jag ;)

ska packa upp alla mina saker och städa lite här. det är så konstigt man kan städa en dag och ändå behöver man städa nästa dag igen :/

 

ha det så bra!

Kramar Linda

 

 

Av linda johansson - 2 mars 2011 11:28
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 2 mars 2011 11:14

igår var det en dålig dag för nacken :( idag är det både rygg och nacke :( inte lika illa i nacken men mycket ändå :( jag hoppas det är för att jag inte sover i den sängen jag brukar, hos mamma då. när jag flytta till mamma hade jag samma problem i början. men idag ska jag tillbaka till henne igen :) och imorgon ska jag till simhallen igen :)

har gjort pangkakor till frukust idag :) var evigheter sedan jag åt det haha :P har tänkt mycket på just mat :P jag saknar att äta riktig mat och laga mat. jag tar med mackor till jobbet för jag kan inte värma mat någonstanns och det är inte mycket mat jag tycker om att äta kallt heller, så därför blir det så...  jag får se hur det blir längre fram, hoppas ju på en egen lägenhet, är så skönt att ha ett eget.

nä får snart börja städa lite här och packa alla mina saker...

 

Ha det bra :)

Kramar Linda

Av linda johansson - 1 mars 2011 11:17

igår var jag och simma igen. det gick bra och skönt var det :) simma 20 längder och tror jag ska fortsätta med det, känns lagom med det, får rätt ont i nacken varje gång så får dra i nacken och sträcka för att det ska känns bättre för varje längd. men jag hade ju förväntat mig detta i början, det var samma när jag gick till min sjukgymnast, men det hjälpte ju i längden och det tror jag att detta också kommer göra. hoppas kan man ju alltid göra ;)

gick jätte bra på jobb igår. är hos pappa nu ska vara här till imorgon.

idag har jag varit ute och gått 1 mil. lite kallt i början men blev skönare sen :)

nu har jag ätit frukust och sitter och kollar på tv :P får se vad som händer innan jag åker till jobbet, tar det nog mest lugnt :P

ha det bra :)

Kram Linda

Ovido - Quiz & Flashcards