linndaa89

Alla inlägg under juli 2011

Av linda johansson - 17 juli 2011 20:01

ja jag vet att det var ett tag sedan jag skrev här. så nu kommer ett väldigt långt inlägg är jag rädd för haha! :P

 

i freddags hade jag tagit ledigt från jobbet. sjöbo marknad var det då som stod på schemat :) jag älskar verkligen marknader på sommaren! så det blev till att ta bussen in där på morgonen. hade hoppats på uppehålls väder åtminstone, sol var inget tvång men hade så klart varit jätte skönt haha ;) men tyvärr regnade det den största delen när jag var där :( men hade rätt så skoj ändå :) handla massor haha!! dock inte bara till mig så känns väldigt skönt haha! ;)

men nu kommer det tråkigaste. jag mitt kloka jag hade bara kollat bussar in, för trodde dom gick hyfsat ofta åtminstone, men nej! första bussen hem gick 14.10, jag var där 09.15

fram emot eftermiddagen kom där en hel del folk och det blev jätte tungt att bära alla saker. så 1,5 timme innan bussen skulle hem satte jag mig på en bänk på buss stationen och vänta där! blöt och iskall var jag! på bänken satt jag i 1 timme och 15 min! sen börja det vräka ner och då ställde jag min under ett tak ist. och när bussen kom var jag så klart inte ensam om att vilja åka. nästa buss gick 1 timme senare, jag skulle med! vare sig om jag fick stå eller sitta! dom hade ju inte kallat in extra bussar heller! dåligt tycker jag! men men! jag kom med, men fick stå upp nästan hela resan!

sen när jag väl kom hem blev det ett varmt bad! underbart haha!

sen efter det så åkte jag och handla lite mat för jag skulle till Dénice och hennes familj och göra soppa! passa perfekt till den dagen när det var så kallt och rått :/ det uppskattades och det är ju alltid roligt :)

 

igår blev det en heldag med Dénice :) Mattias kom dit med hanns dotter, så det blev en dag i parken :) mycket lek och bus och en del kort med haha ;) vi grilla korv :) blir alltid lika glad när jag äter grillad mat :)

sen efter det så gick vi upp. barnen fick bada för det behövdes haha :P skitiga barn är glada barn har man ju hört haha ;) det blev även till att spela monopol på wii :) tycker väldigt mycket om att spela men förlorar alltid haha! gjorde jag såklart här med haha! men är ändå kul :)

 

idag har det ju inte varit så roligt väder :( dagen börja med att vakna kl 07.00 sover så dåligt vissa dagar nu, fattar inte det! men men, låg och drog mig i sängen ett tag ;) sen gick jag upp och bestämmde mig för att fortsätta bränna bilder till cd skivor. min dator har börjat krångla och vill ju inte bli av med alla mina bilder! jag hoppas att det är det som gör det för har ju flera tusen bilder på den! (har sparat sedan flera år tillbaka) har bränt ca 3000 och har drygt 1500 kvar! och det är så tråkigt! men älskar ju att ta kort haha! :P

har även varit hos Dénice för glömde lite mat hos dom. behövde ändå åka iväg och köpa fler skivor att bränna på :/

när jag kom hem försökte jag fixa med musik på min nya mobil men gick inte alls som jag ville så det sket sig! och sätta mig och bränna fler bilder hela kvällen ville jag verkligen inte! så satte mig och kolla på film ist haha ;)

men trött var jag och lykades till och med att somna till filmen haha! då är jag jätte trött tro mig! :P

nu har jag lagat mat och vi har ätit :)

 

blev ett långt inlägg idag :P

Men ni får ha det så bra! :)

Kram Linda

Av linda johansson - 12 juli 2011 21:17

nu idag sa jag till mig själv, jag måstew fixa detta med nytt abonomang, jag har ju haft kontantkort på min jobb mobil, och det blir för dyrt, ringer så mycket innom jobbet och även till mamma. mamma har tele2 och blir rätt dyrt att ringa till henne också, så jag har kollat på olika abonomang och hitta tele2 smart, verkar jätte bra och insåg att jag kommer tjäna på att skaffa det. min iphone har jag så klart kvar, den har jag telia på och har fast avgift på nätet. jag är bunden till det i lite mer än 1 år till så den får jag ha och roa mig med när jag reser om dagarna haha :P

samtidigt tog jag en mobil också :P den jag har på jobbet har  börjat krångla, men och andra sidan så har jag aldrig haft en mobil så länge, köpte den 07 så har haft den i rätt många år ( för att vara mig ) haha :P

det blev en tålig mobil men ändå rolig haha ;)

det känns bra :)

 

ha det bra! :)

Kram Linda

Av linda johansson - 11 juli 2011 22:42

har inte blivit något bloggande på ett par dagar men har jobbat hela helgen, det är min ursäkt :P fick jobba morgon idag med för den andra tjejen hade nått problem med sin bil eller vad det var... men har gått rätt så bra tycker jag. det ända är att vi har en kop som kalvat och har ett ENORMT! juver med alla spenar på alla håll och kanter och tar evigheter att mjölka! :/ ingen mer kalvning för hennes del åtminstone, kan inte fatta att det blev så stort! :/ har verkligen förändrats massor sedan vi sina henne. men nu är det som det är.

denna veckan blir lite kortare än vanligt :) eller kortare och kortare, jag är ledig på fredag :) då blir det sjöbo marknad! :-) ska bli kul :)

 

nu kallar sängen ;)

godnatt!

Kram Linda

Av linda johansson - 11 juli 2011 22:38
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 7 juli 2011 21:10

när ska tågen gå som dom ska??????????????!!!!!!!!!!!!!

 

antingen är det vädret, eller tåget, eller spårfel eller något annat!!! hade det inte varit för att jag behöver jobb och trivs där jag är så hade jag slutat för länge sedan!!! jag pendalr mer än vad jag jobbar om dagen!!!!

hade jag kört bil hade jag varit hemma mellan 1,5 - 2 timmar innan än vad jag var idag! men nu är det ju så långt och köra och skulle jag kört varje dag så hade nästan hela min lön gått till bensin och vill man ju inte...

 

men jag förstår inte varför det är så mycket problem med tågen... för det är säkert inte bara mina tåg, eller skulle inte förvåna mig egentligen...

jaja bara till att gå vidare och se glad ut...

 

 

//Linda

Av linda johansson - 6 juli 2011 20:08

idag kom min chef med underbara nyheter haha!! :D

 

vi har 2 stycken kor som vi skulle skicka till slakt så snart det gick, men där är lite väntetid, men vi lyckades få till dom imorgon. men sen sa han att han skulle skicka en av tjurarna med. vilken frågade jag då för trodde att vi skulle ha båda två ett tag till åtminstone. men nej, vi tror att han inte gör korna dräktiga längre och det måste dom ju bli för att få det att gå runt.

jag vet att han kan lyssna för det mesta, men jag glömmer aldrig det han gjorde mot mig. jag har aldrig någonsin varit så rädd förut i hela mitt liv! är jätte glad att jag inte skada mig mer än vad jag gjorde.

fast att det för det mesta annars gått bra med han så litar jag inte alls på han, känns bättre med den andra tjuren.

känns skönt, vet inte vad det som hände med han när han gick mot mig som han gjorde, men kan inte hjälpa att jag inte tycker om han efter det som hände.

 

ha det bra!

kram Linda

 

 

Av linda johansson - 6 juli 2011 10:24

vädret är ju bara så underbart idag! :-) dagen börja med att gå en runda, har hittat en app (med hjälp av Dénice) ;-) där det står hur långt man gått och hur lång tid det tog. 7 km på 1 timme med lite stopp för röd ljus men inte så farligt. ska jobba mig uppåt och försöka hitta nya rundor så det inte blir så enformigt :P sen blev det frukust :-) älskar att äta en god frukust efter att ha varit ute och gått på morgonen ;-)

 

sen har jag kollat lite på datan som har att göra med mitt "nya liv" :-) berättar inte mer ännu... har duschat och gjort vid mig, ska ta bilen idag hehe :P är så tråkigt att sitta på tåg och buss i detta fina vädret :/

 

helgen nästa vecka och fredagen får det gärna vara sådant här väder igen när jag är ledig haha :P ska på sjöbo marknad på fredagen ;-) blir till att åka själv, lite trist, men älskar markander på sommaren! är som en tradition varje år, sjöbo var det sjukt länge sedan jag var på den marknaden men går säkert bra. ska ta tåget in, köra in gör jag inte haha!! :P

men men det blir säkert bra :-)

 

ha en riktig underbar dag! :-)

Kram Linda

Av linda johansson - 4 juli 2011 21:19

dagen idag har varit omtumlande kan man säga, tänker inte gå in på detaljer men en sak kan jag säga och det är att jag har ... i mig fått nog nu!!!!

nä jag kom hem blev jag på mycket bättre humör :-) mina älskade pudlar var ju med på Lotta på Liseberg :-) fick se och höra en del och det gör ju mig bara så lycklig! :-) jakob sjöng också med merlena och det spelar verkligen ingen roll vad det är för låt han sjunger det låter percis lika bra ändå! :-) älskar er och er musik så sjukt mycket!!! <3<3<3<3 finns verkligen inget liv utan er!!! den dagen, den dagen jag får träffa er vet jag inte vad jag gör haha!!! en drömm blir sann åtminstone :-)


ha det bra

kram Linda 

Ovido - Quiz & Flashcards