linndaa89

Alla inlägg under december 2010

Av linda johansson - 21 december 2010 21:22

tog bilen till jobbet idag också för var en massa instälda tåg och förseningar idag med, och vi skulle provmjölka idag också så trodde det skulle ta jätte lång tid idag.

så åkte iväg tidigare idag för skulle till Ö&B och handla lite och fixa det dom allra sista julklapparna, trodde jag!

när jag kom hem såg jag att jag hade fått med mig fel kort jag hade framkallat så måste dit imorgon igen för att se om någon lämnat mitt som jag skulle ha annars måste jag väll framkalla ett nytt igen!!

men gick jätte bra på jobbet idag. vi blev klara lite över 6 och var jätte skönt! hade frusit så sjukt mycket under tiden så var skönt att komma hem tidigt.

 

måste också skriva en sak   om en mycket specell person   

en mycket specell person i mitt liv har en blogg där hon nu har 30 olika ämnen hon ska svriva om, 1 om dagen. idag var ämnet Min bästa vän som hon gjorde om till Mina bästa vänner   

Mitt namn var en av dom. börja fundera på om det var mig hon mena eller om det var någon annan. viste inte. fick reda på att det var jag     blev förvånad men mycket mycket glad!!   

det värmde så mycket!     

älskar verkligen dig!!   du har hjälpt mig så mycket alltid, känner jag verkligen kan prata med dig och vet inte vad jag skulle gjort utan dig! vill inte ta reda på det heller    

 

älskade Dénice     

Av linda johansson - 19 december 2010 20:36

dagen börja med att alarmet ringde 06.45 :S skulle tvätta kl 07.00 :/ men men var bara till att stiga upp och sätta fart. men allt gick bra :)

har hittat ett program så man kan göra om sina kort man tagit :)) var roligt :) har gjort om en del :)

sen har jag varit på center syd för att kolla efter jacka och julklappar ;) roligt :) var inne på telia också för att höra om dom kunde hjälpa mig med min mobil eftersom jag inte kunnat ladda ner appar :/ jag förklara allt och han som hjälpte mig fråga vad det var för bank jag hade, swedbanka sa jag. han sa att det var med största sannolikhet var att man måste registrera sitt kort via sin internetbank på ett specellt sätt. förklara lite hur jag skulle hitta dit och sa att han hade samma problem själv innan han lyckats få ordning på det.

TUSEN TACK! =D

det var det och har ÄNTLIGEN fått ordning på det =D

har hittat en massa roliga saker haha!! ;)

 

har varit en bra dag =))

 

//Linda

                                               

                                       Några bilder jag gjort om :)

                                 

                             

                                             

                                                        

Av linda johansson - 18 december 2010 13:27

igår bestämmde jag mig för att åka tidigare till centralen eftersom det har varit en så massa kludd med tågen nu, så jag var säker på att jag kom fram till jobbet i tid.

jag tog bussen 10.08 och var framme 10.30 vid centralen och då skulle det gå ett tåg kl 10.42 till helsingborg och en 11.08

när jag kom fram till den stora skärmen så stot där en massa tåg vart dom skulle, vilket spår, när dom skulle GÅTT! och den NYA tiden!

tågen var timmar försenade! där stod 1 tåg som skulle till Helsingborg som skulle gått 09.08 som var beräknat gå 11.10

vad hade hänt frågade man sig? var är alla tåg som skulle komma in och gå sen igen? var är människorna man brukar kunna fråga?

det var kaos överallt! ingen viste något! högtalarna gick stup i sekunden om försenade tåg och ny beräknad tid!

det ska gå 3 tåg i timmen till helsingborg men just då struntade jag i att kolla om någon av dom eftersom alla var så försenade. jag tänkte bara på vad man skulle göra för att ta sig till helsingborg så jag kunde ta mig till jobbet.

det ända jag kunde fokosera på var tåget som skulle gått 09.08 när det skulle gå eftersom stationen var fullt med tåg som inte gick av någon anledning, så det kunde ju inte komma in några nya tåg.

ett tag sa dom till alla på stationen att dom skulle åka med ett tåg till Lund så fick man bya där för tågen från Malmö kunde inte åka någonstanns än dit! dom rabbla upp om ett pågatåg som skulle till Malmö Husie om när det skulle komma och skulle avgå nästan hela jävla tiden! ingen tar väll tåget från Malmö Central till malmö Husie när det är total kaos då tar man ju busen ist!!!!

det som var så värdelöst var att dom kunde inte säga vad som var felet eller hjälpa oss att så vi kom där ifrån! det var så sjukt dåligt tyckte jag!

gick man in på nätet så stod det inget om det här då skulle alla tåg gå i normal tid som beräknat!

dom satte bara in ersättningsbussar till kastrup! ingen annan stanns!

11.30 gick det ÄNTLIGEN det tåg som skulle gått 09.08 och jag hann till och med att äta innan mitt tåg skulle gå till mörarp     

 

det jag inte förstår är varför kunde dom inte berätta vad som var fel och försökte dom fixa det och hjälpa oss komma där ifrån... man får ju sådan panik när man inte får reda på något och inte vet vad man ska göra!

 

jag kom helskinnad till jobb och är chockad över att det gick så bra på jobb haha!!   korna var snälla dom allra flesta, och gick in i gropen utan större uppror haha!!   var verkligen jätte skönt efter dagens händelser!   

 

efter jobb kom pappa och hämtade mig för att köra mig till Landskrona för att hämta min bil   den gick igenom besiktningen och blev billigare än vad dom sa från början   det gillas!    haha    men dock mycket ändå   men men... hoppas på inga fler problem med den bilen nu på ett bra tag nu   

 

anders undra om jag inte ville följa med till halmstad för han ville inte köra själv och vist tänkte jag hade varit roligt. bara det var ju skit väder och jätte halt så vi var hemma lite över 5 i morse! fatta inte hur anders fixa det. jag blincka till massor av gånger och sista halvtimmen sov jag nog mest tror jag fast jag verkligen försökte låta bli.

 

skulle till ullared egentligen idag men på grund av vädret så blev det inte   skulle också till pappa och äta julmat med frida och anders också men vädret är så dåligt och vägarna med så vi hoppar det med   

 

blev massor idag haha!!   

Ha det bra!

Kram Linda   

Av linda johansson - 16 december 2010 09:09

igår gick det bra på jobbet men inte fullt lika bra med tågen, men kom hem till sist. men bilen skulle till verkstaden i morse i landskrona så det var bara till att gå och lägga sig med en gång för var duktigt trött och ryggen hade jag verkligen jätte ont i :(

 

sovit jätte dåligt, ryggen och nacken gör jätte ont, och det är snöstorm ute!! åh vad jag känner på mig att den här dagen kommer bli bra!! eller inte!!

vill bara ta mig igenom denna dagen så är det fredag imorgon och sen helg!

 

 

:/

Av linda johansson - 15 december 2010 09:30
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 13 december 2010 22:17

gick bra på jobbet idag, inga misstag idag :)  om det bara hade gått lika bra med tågen och bussarna också så hade det varit underbart!

så mycket förseningar och inställda tåg och bussarna är minst 10 minuter försenade. kommer säkert bli bra med den här citytunnlen så småningom men tror det kommer ta väldigt lång tid :/

 

Av linda johansson - 13 december 2010 09:02

i lördags trodde jag att jag skulle sova länge eftersom jag var så trött i fredags, men nej! 07.15 vakna jag! :/ jaja.. låg och drog mig ett tag i sängen sen satte jag mig vid datan ett tag =P

sen på eftermiddagen blev det till att mamma och jag åkte till burlöv center för att leta efter julklappar :) P-platserna var alltid upptagna! när en bil körde stod det en annan och vänta och där körde massor som leta. mamma och jag körde i 5 - 10 minuter sen hitta vi en plats. men verka inte vara så mycket folk inne, och det var skönt :)

sen på kvällen åt jag och per pizza :)) men mamma annat för hon ville inte ha =P vi kolla på Inception. den var bra men ivecklad :/ väldigt invecklad :/

 

sen igår åkte jag till Entre för att kolla efter några saker :) det var skönt att gå där, inte mycket folk =P

sen städa mamma och jag, men jag stack innan vi var klara för att lämna jatza haha!! =P

direkt efter körde jag till Dénice för skulle lämna en sak till henne :) och hon blev glad så var roligt :)

dom hade även målat om i vardagsrummet, köpt nya möbler och möblerat om där. inte klara ännu så där var saker lite var och stanns =P

sen körde jag till anders och träffa han :)

så glad att jag har dom i den familjen!! =)) <3<3

sen körde jag och tanka min bil, tvätta med mamma och åt.

 

nu måste jag skynda mig ska in tidigare till stan ;)

Ha det bra!

Kram Linda

Av linda johansson - 11 december 2010 22:22
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards