linndaa89

Alla inlägg den 15 september 2011

Av linda johansson - 15 september 2011 11:17

det är jätte mycket som har hänt nu den senaste tiden, en del bra men många saker som jag har blivit väldigt sårad över. som jag har skrivit innan så har jag försökt att ändra på saker och ting för att försöka bli lycklig igen. tänker inte skriva om allt , men en utav sakerna är att hitta en egen lägenhet. har varit i kontakt med ett ställe, ett ställe som ligger i Bjuv. dom har så man kan söka lägenheter i Bjuv, billesholm och Ekeby, med andra ord innom Bjuvs komun.

nu idag fick jag svar att jag har fått tillåtelse att söka lägenheter hos dom :D det var en sådan lättnad att få höra det och blev jätte glad!!! :-)) det är ju detta so mvar det första steget att gå igenom och jag kom igenom den :-)

hon sa att det är väldigt många som söker just nu men jag har en del poäng som jag lyckats samla på mig under tiden jag har varit medlem hos dom så det såg inte helt mörkt ut åtminstone :-)

jag hoppas verkligen att detta kommer att gå bra! detta är en bit av mitt nya liv som jag försöker bygga upp, sakta men säkert.

har redan nu sökt 2 stycken lägenheter haha!! :P

 

ha det bra :)

Kram Linda

Av linda johansson - 15 september 2011 02:13
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards