linndaa89

Alla inlägg den 29 juni 2011

Av linda johansson - 29 juni 2011 11:07

vet inte om jag har skrivit här innan att jag ska förändra mitt liv. nu har jag kommit en liten bit på vägen åtminstone ;) :)

i morse var mamma och jag och fixa en ny garage plats till min bil, en med galler och lås! jag vet inte om det är min bil dom är ute efter eller om dom gör det med fler men någon har velat förstöra den, innan var det mindre saker men som har betydelse det också. men nu efter inbrottet sa jag att jag kan inte ha det så här längre! den bilen kosta mig en massa tid, energi, jobb, pengar och en massa massa tårar! så jag sa att jag skulle sälja den efter att jag fixat rutan och batteriet. men det vill jag ju inte egentligen. jag köpte ju bilen för jag tycker om den! då vill man ju inte sälja den för att någon bara förstör den. så jag ringde till MKB igår och fråga om där fanns en plats där det fanns med GALLER och LÅS! och det fanns det :) så i morse var mamma och jag där och skrev på alla papper och fick platsen redan idag! det gillas verkligen!! haha ;)

sen körde mamma mig till verkstaden där dom bytt ruta. så fick jag tillbaka min bil :)

efter det körde jag direkt till ett ställe där dom sålde batterier till bilar. för efter jag hade haft bilen på lackering så startar inte bilen av sig själv längre... så sluta med ett nytt.

så det har hänt en hel del bara idag ;-) och det är jätte skönt! :-)

nu ska jag packa saker och köra till jobb :-) blev så stressit om jag skulle ta tåg och har ju inte fått köra min bil på jätte länge till jobb :/

 

ha det så jätte bra idag! :)

Kram Linda

 

Ovido - Quiz & Flashcards