linndaa89

Alla inlägg under juni 2011

Av linda johansson - 9 juni 2011 10:19

min kära mamma fyller år på tisdag :) vet precis vad jag ska ge henne och ser så fram emot hur hon kommer reagera ;-) avslöjar inget försen jag gett henna den :P har städat här i lägenheten, ej klar ännu :/ men tycker jag förkäna att ta det lite lugnt hehe :P

jobbar i helgen så kommer åka till pappa imorgon, ska även jobba morgon på måndag också för den andra tjejen behövde vara ledig. sen så ska jag ÄNTLIGEN klippa och färga mitt hår på tisdag!!! :D var evigheter sedan! och så får man ju göra sig lite fin inför bröllopet. tänk nästa lördag händer det. dom släppte bomben för snart 1 år sedan till dom närmaste och nu händer det :-)

idag ska jag ta bilen :-)) älskar när jag bestämmer mig för det när jag egentligen inte ska ta den haha!! XD men ska fixa lite till mamma också så... :P

 

jag vet att det är mycket låsta inlägg nu. det är så mycket som bara snurrar runt i mitt huvud nu som jag känner att jag måste få ut på något sätt och det ända är att skriva om det. vill inte prata med någon om det, vill inte tynga någon med mina problem. så det här är det ända jag kan göra och kommer fortsätta att göra det.

 

nu ska jag fortsätta städa sen är det dax att åka..

Ha det bra. kram

Av linda johansson - 8 juni 2011 22:06
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 8 juni 2011 10:02
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 7 juni 2011 20:24

fy fan vilket oväder det var i natt!! :S har aldrig varit med om ett liknade åska! såg på nyheterna kl 22.00, vädret sist, då sa dom att det skulle bli åska idag, inte igår. men bara några minuter efter det så kom det en del blixtar. vad ända in i glöd hetan tänkte jag!! hatar verkligen åska!!! liv rädd för det!! och det blixtra ja jedra i det! och mullra sjukt högt!! nä inget kul alls!!!

 

helgen var mycket roligare!

måste ju skriva lite om det också :P

bilen blev ju klar i lördags :) sen tog jag det bara lugnt på kvällen.

i söndags hände det en hel del :) först åkte jag till Alnarp :) tog tid innan jag hitta slottet och blommorna haha!! men till sist gjorde jag det och det blev en del kort ;-) hehe :P

sen åkte jag till mobilia för mina skor som jag hade haft i 1 vecka bara gått sönder. så ska det ju inte vara.

sen åkte jag till coop och handla lite :P sen på eftermiddagen åkte jag till Dénice och träffa en massa trevliga människor :-) jätte mysigt och trevligt :-)

jag fick grillad mat!!! :D gillas verkligen! haha!!

träffa äntligen Nettan också. hade med hemmes present som hon ännu inte hade fått haha! om ut i fall att jag skulle träffa henne :) Dénice:s förslag :P och när hon öppna presenten tog hon sin hand för munnen och sa nej. jag blev livrädd att hon inte tyckte om den :-( men hon blev jätte glad! :-) och jag blev så lättnad och glad! :-) du förkäna den presenten nettan du är en underbar människa och jag är jätte glad att jag fått lära känna dig :-)

 

är så lycklig över att jag har alla mina vänner!!

älskar er alla så mycket och ni alla kommer ha en mycket specell plats i mitt hjärta!!! <3

 

ha det bra alla!

Kram Linda

Av linda johansson - 7 juni 2011 20:16
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 6 juni 2011 20:24
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 4 juni 2011 20:15
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 4 juni 2011 20:07

idag har vi äntligen fått bytt allt på bilen och det är jätte skönt! men jag kan inte säga att den är så snygg ändå haha! nu har den 3 olika färger och den och dom passar inte alls bra ihop :P så nu ska jag se till att få den lackad så fort som det bara går nu ;-)

nu är jag hemma och bara ser på tv och ätet lite chips :P

imorgon har jag ingen aning om vad som kommer hända men något kommer det att bli ;-)

 

Ha det bra :)

Kram Linda

Ovido - Quiz & Flashcards