linndaa89

Alla inlägg under november 2010

Av linda johansson - 3 november 2010 16:50

idag hos sjukgymnasten snacka vi en hel del innan vi börja. jag sa till henne hur det gått sedan jag var sist hos henne och att jag har fått mer ont i min rygg. sa att i torsdags dagen efter jag varit hos henne hade jag jätte ont, precis som en sådan dålig dag som bara kommer lite då och då när den känner för det    sa att jag inte förstår det, det bara kommer som en blixt från klar himmel en morgon när jag vaknat och sen nästa dag känns det bättre igen. det är så konstigt! hittar ingen röd tråd i mellan heller, har ingen kopling :/

min sjukgymnast prata med mig om detta.

min skada som jag har är ingen kronisksjukdom, man vet inte vad man kan göra med den för att bli bra. det är en långtids läkande skada som man själv får pröva sig frammåt för att se vad som hjälper för just mig. en lång tidsläkande skada som det låter, det tar jätte lång tid för den att läka och är jätte svår att bli av med.

det var det som jag tog åt mig mest av allt. väldigt konstigt eller hur?!

det var det värsta att höra.

 

jag sa att det hjälper inte så mycket med akupunktur tycker jag.

hon fråga hur mycket ungefär i % och det sa jag det vet jag inte. jätte svårt att säga.

vi sa att vi ska göra det idag och på fredag men i 20 minuter ist för 30 minuter, så fick vi se hur vi gör sen.

jag fick även lite tips om vad jag kunde hitta på mer för att bli bättre. ut och gå gör jag ju, och det är bra, så det ska jag försöka göra 1 gång om dagen, men sen ska jag försöka göra annat med i med att jag inte har jobb längre, och något annat bra är att cykla eller simma.

hon sa en massa till men kommer inte ihåg allt.

 

sen började vi med akupunkturen.

efter det frågade jag om det är bra att träna på en crosstrainer.

o ja det var jätte bra sa hon!

då träna jag både min skada och en massa annat som bara var bra. jag sa till henne att jag har en sådan hos pappa och en motionscykel om man kunde kombinera det med att ut och gå.

och det sa hon var jätte bra!

så man ska kanske flytta hem till pappa igen...

 

efter det gick jag till graffiti och åt bakad potatis    jätte gott   

efter det gick jag till arbetsförmedlingen för att skriva över mig där, har ju inte gjort det sedan jag flytta ifrån anders. det gick bra, fick vänta i 1  timme bara innan jag fick hjälp. men när jag väl fick hjälp fick jag verkligen det, så kändes skönt ändå.

jag ska ansöka om A-kassa och har jag tur går det igenom så jag får minimum i månaden, men det är bättre än inget. saknar bara 1,5 vecka så  har jag jobbat 6 månader i år och det behöver jag.

allt var jätte komplicerat med det och fatta inte helften känns det som, men vet var jag måste göra för att försöka bli medlem och det är det viktigaste.

så hoppas det går bra.

 

hänt mycket idag.

Ha det bra!

Kram Linda   

Av linda johansson - 3 november 2010 09:35

Dålig dag igen :( Fattar inte att dessa dagarna kommer:( dom är så jobbiga :( jätte ont i nacke, rygg och huvud :( allt på en och samma gång :( brukar ju kännas bättre nästa dag sen igen. Vist skönt att det inteär så hela tiden men hade gärna slippat dom helt :P På väg till min sjukgymnast nu, hoppas hon kan hjälpa mig något. Ha det bra.//Linda

Av linda johansson - 2 november 2010 14:39
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 1 november 2010 19:21

nacken går det väldigt sakta med men går frammåt åtminstone och inte bakåt. men ryggen känner jag av mer nu   förstår inte varför   vist jag har kännt av ryggen med hela tiden men det har inte varit farligt, okej det går nu med, jag kan gå och så, men tycker inte om att det har blivit värre   nu ska jag till min sjukgymnast 2 gåner denna veckan, ska börja med det nu och hoppas att det ger resultat   

 

gick bra att åka buss och tåg till pappa idag, hämta lite saker och fick träffa mina älsklingar med     kattungarna har växt    dom är så söta    var så roligt att träffa dom  

 

har lagat mat med    mamma blev glad och nöjd så det gjorde mig glad   

 

Måste också säga att jag är jätte glad för din skull Elionor och din man för att er son äntligen kommit ut   njut av tiden nu   

 

Ha det underbart!

Kramar Linda

 

   MINA VÄNNER OCH DJUR   

Av linda johansson - 1 november 2010 08:20

vakna för 1 timme sedan ungefär. sovit rätt så bra i natt så det är skönt, inte för jag tror att det kommer fortsätta så men njuter när det väl händer haha!!    

ska ut och gå en runda nu. inte så fint väder men får gå ändå. tror att det är för jag inte rör lika mycket på mg nu när jag inte jobbar att jag har så ont i min nacke och rygg. måste ut mer.

ska ta och åka till pappa idag med. saknar mina älsklingar så!!   

 

Ha det bra

Kram Linda

Ovido - Quiz & Flashcards