linndaa89

Alla inlägg den 3 maj 2011

Av linda johansson - 3 maj 2011 21:31
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 3 maj 2011 09:35

jobbade ju i helgen. gick väll rätt så bra ändå tyckte jag. korna är ute på dagen nu så man får gå ut och hämta dom och även tjuren då :/ min chef hjälpte mig både lördag och söndag för jag inte ville gå själv när tjuren är där.

igår gick jag själv. gick rätt så bra ändå. såg aldrig tjuren så var jätte försiktig och kolla runt hela tiden om han skulle komma, men gjorde han aldrig så var jätte skönt!

åkte även till mölledammarna i söndags och gick lite :-) hade kameran med mig så tog lite kort med :-) önskar så att jag hade mer tid med min kamera, är så skönt och roligt att bara var ute och gå lite och ta kort :-) är ledig i helgen så får se vad som händer då. händer det inget och det är fint väder så åker man kanske ut någonstanns ;-)

har även beställt klippetid idag :D var sjukt många månader sedan nu :/ och får ju göra det innan Fridas och Anders bröllop ;-) så tog nån vecka innan bröllopet ;-)

nu i veckan ska jag också åka till en butik i Lund där dom tydligen ska ha en massa klänningar som frida höra av en kollega så ska jag se om jag inte kan hitta en klänning till bröllopet. har beställt en klänning som jag tycker jätte mycket om. men den är svart och vit och vill egentligen ha en lite färg glad klänning på bröllopet :/ så får sätta fart med det här nu! har ju kollat runt om och om igen på nätet men inte hittat någon. ja jag vet att jag är kräsen haha!! men det är min systers bröllop det handlar om och jag vill ha en klänning som jag kan använda fler gånger och dom jag hittat har det alltid varit något som inte är bra. kemtvätt, kommer sent i sommar, för enkel osv... jag får se hur det går.. .annars får jag ta den som jag beställt...

 

Ha det bra!

Kram Linda

Ovido - Quiz & Flashcards