linndaa89

Alla inlägg den 27 februari 2011

Av linda johansson - 27 februari 2011 15:03

igår började dagen med att åka och handla tvättmedel och sjöljmedel till Dénice haha :P jag skulle till henne och hon hade glömt köpa det i fredags så jag fråga om jag skulle köpa det så slapp hon göra vid barnen så tidigt på morgonen för att bara köpa det, och det sa hon tacksammt ja till haha :P

sen när jag kom till henne så var där en tjej till som heter Linnea som jag träffat en gång förut, väldig trevlig :)

under tiden Dénice tvätta så gick Linnea hem för att hon skulle få en soffa och jag stanna uppe med Dénice:s barn Emilia och Felicia :)

sen när tvätten var klar så åkte vi till Maxi för att ta syskonkort på Felicia och Emilia :) Anki och Anders var också där, var lite problem i början att få Felicia till att skratta haha men till sist fick vi 2 jätte bra kort på dom :)

sen skulle vi handla lite mat till kvällen :) det blev mat och liter annat till haha!! ;)

sen åkte vi hem till Dénice igen :) vi vikte all tvätt och kolla på tv samtidigt haha ;)

sen började vi på maten :) det blev tacos :-) var jätte länge sedan jag åt det så var jätte gott :) Linnea och Jimmy åt också. sen spelade vi kort på kvällen var trevligt :) sen åkte jag hem då var klockan ca halv 11 och jag kom dit vi 10 på morgonen. en jätte rolig dag!! =) var länge sedan jag träffa Dénice en hel dag så var jätte rolig =)

 

 

idag börja dagen med att åka och simma :) det gick bra. när jag simmar så känner jag inte av ryggen lika mycket som det gjorde första dagen och det var 3:je dagen jag var där nu så känns bra. nacken känns fortfarande och när jag drar i nacken för det ska känns bättre i en så drar det i ryggraden med så det gör ont. alltid ska det vara något :( men någon gång ska det förhoppningsvis gå över.

sen har jag varit på media Mark och kollat lite, skivlagret och netto.

nu är jag hemma, har jag varit ett tag. mamma och per är här också. vi har ringt och kollat på lite resor och hoppas vi kan få till det på en resa ;) vi ska ringa på onsdag eller torsdag och se vad dom säger :)

 

ha det så bra :)

Kramar Linda

Ovido - Quiz & Flashcards