linndaa89

Alla inlägg under maj 2011

Av linda johansson - 20 maj 2011 21:24

då var det fredag igen, men denna helgen är jag ledig :-) jag tycker om mitt arbete och jätte glad att jag har ett jobb. men mina daar i veckan består bara åt att resa till och från jobb och att jobba, största delen, och så jobbar man varannan helg så man har inte så mycket tid över att kunna göra annat tyvärr. så en helg som denna ser man alltid väldigt mycket fram emot :-)

 

har inget planerat ännu mer än att ge sig ut i stan och leta efter klänning. inget man ser fram emot så mycket. kan verkligen inte fatta att det ska vara så sjukt svårt att hitta en klänning att kunna ha på ett bröllop och kunna använda fler gånger. men så är det nu, och det här är det absolut sista stället jag kollar på nu har jag sagt!

har varit på väla, familia, helsingborg, burlöv, lund och nu imorgon blir det malmö sist ut! och ska man räkna nätet också så har jag suttit där i ett antal timmar och letat också.

 

så nu hoppas jag verkligen att jag hittar något imorgon.

 

ha det bra

kram linda

Av linda johansson - 17 maj 2011 21:54

nu efter semestern har det varit massor. har hänt väldigt mycket bl.a om bilen då ju. så tyvärr har det inte blevit någon simmning alls :/ inte alls bra :(

nu den senaste veckan har jag märkt av mer och mer i nacken och huvudverk har jag haft varje dag mer eller mindre :/

jag har gjort mina övningar och är ute och gå så helt stilla har det inte varit. men tror delvis att det är för att jag inte simmat som jag märker av detta. ska sätta igång med detta nu snarast möjligt och se hur det blir då. annars så kommer jag ihåg att min sjukgymnast sa till mig att man kunde ta vittaminer eller något annat eftersom jag inte tar iprem eller alvedon eftersom det inte hjälper så ser ingen mening med det...

 

idag har det hänt det ena efter det andra.

jag bestämmde mig för att åka till Lund och hitta den butiken som fridas kollega tipsat om.

skulle ta ett tåg kl 10.08 det skulle gå direkt till lund. ja eller hur! dom höll på med ledningar mellan malmö och lund så den gick till kävlinge ist!

jaha tänkte jag! när går nästa tåg?? 

det gick 1 kvart senare så tänkte, ja jag prövar, bör hinna med mitt andra tåg till hbg sen för att hinnan med min buss till mörarp.

mm eller hur! när vu skulle vara framme i Lund (tar ca 15 minuter från malmö) så hade vi kört i 2 minuter och hade fått röd signal och inte fått köra!! då sa jag till mig själv att jag skiter i Lund och åker in till hbg direkt och går där ist.

jag hitta en jätte fin klänning faktist till bröllopet ;-) men köpte den inte ännu för den jag pröva var för liten och jag hann inte pröva en större. men

imorgon ska jag till väla och dom har den butiken där också så hoppas på att den finns där också :-)

 

en sak till som jag måste skriva ;P det var uppehåll när jag gick till jobb men 2 minuter senare när jag kommit fram och vi skulle hämta korna börja det regna haha! perfekt! korna gick in direkt! haha!! XD tog inte ens 10 minuter att få in dom haha!! :P

 

nä nu orkar jag inte mer :P

ha det bra :)

kram Linda

Av linda johansson - 16 maj 2011 08:25
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 14 maj 2011 11:08

ja det var tänkt att jag skulle sova några timmar nu mellan mina pass på jobb men det sket sig :P kunde inte somna, sen ringde min mobil då var där 1 som ville kolla på min kamera som jag lagt ut på blocket. inga problem tänkte jag haha!! ;-) och sen var jag så pigg så tänkte att jag kommer aldrig kunna somna så gick upp ;-) ska ut och gå en runda sen efter jag skrivit här tänkte jag ;-)

ikväll ska vi ut och äta på resturang :-) pappa fråga om jag ville med och klart vill jag det ;-) vi ska äta på tegel i rydebäck :-) jätte snälla och jätte go mat har dom där :-D så kommer bli skit bra haha!! ;-)

bilen går det frammåt också med :-) pappa och ingmar hitta en huv igår som vi nu bara ska lacka och sätta på sedan.

sen har jag hittat ett ställe i helsingborg som har olika stylade stötfångare som vi ska försöka åka dit på tisdag och kolla och se vad dom har för något.

 

nu ska jag ut och gå lite ;-)

ha det bra :-) kram Linda

 

Av linda johansson - 12 maj 2011 20:46

blir en snabb uppdatering idag. tågen har kommit i tid från mörarp både igår och idag, helt otroligt nog! men helt underbart! :)

bara för att jag var själv idag med att ta in korna så var där en brustig ko som vägra gå in och gjorde ju så klart inte tjuren heller så han var inte specellt glad när man kom för nära. blir fortfarande liv rädd när han kommer gående mot en :/ inte alls kul :( fast att det inte hänt något mer efter olyckan med tjuren så litar jag inte alls på han. jag är inte rädd för han så länge han lyssnar på mig och går sin väg, kan hända tro det eller ej. men så fort han kommer gående mot en, då blir jag rädd och ställer mig någonstans där han inte kommer åt mig.

 

nu blir det snart sängen har världens huvudvärk :(

jobb i helgen :/

men ha det bra!

kram Linda

Av linda johansson - 10 maj 2011 08:41

nu ska jag ha svar!

jag ska veta vad det är som gör att tågen är så j**** försenade och vad dom gör för att ändra på det så dom går som dom ska!!!

mitt tåg skulle gå 18.49 från mörarp igår och det blev bara mer och mer försenat! när det var 35 minuter försenat och dom sa att det blev försenat till 45 minuter ringde jag pappa och fråga om han inte kunde komma och köra mig till helsingborg!

det ska gå 2 tåg i timmen till helsingborg och båda två blev bara mer och mer försenade!

pappa var så snäll så han kom och hämta mig så jag skulle hinna med ett tåg i helsingborg som gick 20.12

 

SKA DET GÅ TILL SÅ HÄR????!!!!!

NÄ DET SKA DET VERKLIGEN INTE!!

 

i fredags ringde jag till högsta chefen till skånetrafiken 5 gånger. jag lämna 5 meddelanden med mitt namn och nummer så han kunde ringa tillbaka för han sa det i ett meddelande.

ringde han tillbaka???!!!!

NÄ!!!!!

TRO MIG!!! JAG SKA FÅ TAG PÅ HAN IDAG OCH FÅ SVAR PÅ MIN FRÅGOR!!! 2 GÅNGER HAR JAG REDAN RINGT! OCH FLER BLIR DET GARANTERAT!!

 

JAG FATTAR INTE VAD DOM SYSSLAR MED!!

lite över 21.00 var jag hemma igår och senare hade det blivit om pappa inte hjälpt mig och anders hade kommit och hämtat mig i hyllie, det är jag helt övertygad om!!

 

tack så mycket till er!

 

 

Av linda johansson - 7 maj 2011 21:59

i morse viste jag inte alls vad jag skulle göra. var så arg och irriterad att jag inte viste vad jag skulle göra. men det blev till att åka in till helsingborg lite. åkte till jobb för hade glömt en sak där som jag verkligen behövde, så passa på att åka till audio video för att prata med dom om opptiken jag är intresserad av.

sen åkte jag till maxi och netto och handla lite. var ändå skönt att komma ut fast det finns roligare saker att göra. har gått en lång runda med min älskade hund :-) <3 jätte skönt! träffar henne ju inte så mycket så var roligt :-)

sen har jag plockat undan här hemma lite.

vi har ätit en jätte god middag :-) skinka som vi gjorde i ugen blev jätte mör och fin :-) kokade potatis som vi gjorde till mos ;-) och lite grönsaker till :-)

sen har jag gjort äpplepaj :-) blev så sugen på det haha!! ;-) och vaniljsås till så klart hehe ;-)

 

får se vad som händer imorgon. vill egentligen göra något jag inte brukar göra eftersom jag jobbar och reser mest...

men det är sådant som märks ;-)

 

ha det bra!

Kram Linda

Av linda johansson - 6 maj 2011 21:38
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards