linndaa89

Alla inlägg under maj 2011

Av linda johansson - 6 maj 2011 21:31

jag trodde det verkligen hade vänt för mig för några veckor sedan, att det äntligen börja gå bra för mig
det vara inte länge :(
nu går allt bara åt skogen och ännu, ännu och ännu längre :(
när ska det någonsin gå bra för mig???

ja jag vet att livet inte är en dans på röda rosor alltid och jag har väll egentligen rätt bra egentligen om man gemför med andra. men där finns så många som är så lyckliga, det vill jag ju också vara. jag försöker ju. men så fort en sak går fel så går allt annat fel. varför ska det vara så för??


vill så gärna bli lycklig jag med

Av linda johansson - 5 maj 2011 20:13

Nu är riktigt intresserad av en förklaring av skånetrafiken!! Mitt tåg från mörarp som skulle gått kl 19.17 var inställt så det skulle gå en buss ist. Jag stod och vänta, vänta och vänta. Ingen buss kom. Så jag fick ta ett tåg en halv timme senare!! Och under den tiden jag vänta på min buss hände det en del saker. Ett tåg kom, det skulle till hässleholm. Men de stanna kvar i mörarp så dom som skulle vidare dom fick hoppa av och ta en buss ist. De tåget som stanna i mörarp de skulle tillbaka till Helsingborg där det nästan precis kommit ifrån! Jag tänkte, vad gör jag nu? Jag stod kvar till 19.40 för tåget skulle gå 19.49 och bussen tar 10 minuter längre. Men ingen buss kom så jag gick till tåget och fick åka med den.När han som kollar biljetterna kom frågade jag han vad det är med tågen eftersom dom är så försenade och blir inställda. Då sa han att dom inte viste allt ännu men att skånetrafiken håller på att diskutera om dom ska ta ner ledningen byta ut den, och då kommer det inte gå något tåg alls utan bara bussar!!Okej! Hur kommer den tidtabellen se ut då funderar jag på! Är riktigt nyfiken på vad skånetrafiken skulle säga om jag ringer och frågar vad dom sysslar med!! Ska fan göra det! För något felmåste det ju vara eftersom där är sådana förseningar. Vädret kan dom ju inte skylla på tycker man ju! Så nu sitter jag på tåget hem. Är hemma lite över 21.00 kul när man är klar 18.30 på jobb.. Jätte skönt med fredag imorgon!! Bilen då!! :) sen helg :)// Linda

Av linda johansson - 4 maj 2011 07:32

vissa har kanske märkt att jag har en massa låsta inlägg. mitt liv nu är helt ur ballans och jag mår skit rent ut sagt. därför skriver jag här för att få ut allt på något sätt för vill en del av det här för mig själv.

jag ska försöka skriva inlägg som ni också kan läsa men för er som undrar varför där är så många som är låsta.

 

vet inte vad jag vill göra med mitt liv just nu...

 

igår hade vi provmjölkning på jobb. gick väll bra tyckte jag. min chef var inte med för han hann inte med det så vår praktikant fick vara med ist. det är ju inte lätt första gången tar ju lite tid innan man kommer in i det men han var ändå duktig tyckte jag. tågen gick bra. chockad var jag så var hemma lite över 20.00 mamma hade börjat med maten så jag fick avsluta den ;-) var typ att lägga i spagetti i det kokande vattnet och ta tiden på det och hälla ut vattnet när det var klart haha ;-)

 

sov jätte dåligt i natt, vilket inte är så konstigt kanske...

alla tankar bara far och flänger och jag har ingen aning vad jag vill göra med mitt liv längre :(

 

//Linda

Av linda johansson - 4 maj 2011 04:21
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 4 maj 2011 03:52
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 3 maj 2011 21:31
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 3 maj 2011 09:35

jobbade ju i helgen. gick väll rätt så bra ändå tyckte jag. korna är ute på dagen nu så man får gå ut och hämta dom och även tjuren då :/ min chef hjälpte mig både lördag och söndag för jag inte ville gå själv när tjuren är där.

igår gick jag själv. gick rätt så bra ändå. såg aldrig tjuren så var jätte försiktig och kolla runt hela tiden om han skulle komma, men gjorde han aldrig så var jätte skönt!

åkte även till mölledammarna i söndags och gick lite :-) hade kameran med mig så tog lite kort med :-) önskar så att jag hade mer tid med min kamera, är så skönt och roligt att bara var ute och gå lite och ta kort :-) är ledig i helgen så får se vad som händer då. händer det inget och det är fint väder så åker man kanske ut någonstanns ;-)

har även beställt klippetid idag :D var sjukt många månader sedan nu :/ och får ju göra det innan Fridas och Anders bröllop ;-) så tog nån vecka innan bröllopet ;-)

nu i veckan ska jag också åka till en butik i Lund där dom tydligen ska ha en massa klänningar som frida höra av en kollega så ska jag se om jag inte kan hitta en klänning till bröllopet. har beställt en klänning som jag tycker jätte mycket om. men den är svart och vit och vill egentligen ha en lite färg glad klänning på bröllopet :/ så får sätta fart med det här nu! har ju kollat runt om och om igen på nätet men inte hittat någon. ja jag vet att jag är kräsen haha!! men det är min systers bröllop det handlar om och jag vill ha en klänning som jag kan använda fler gånger och dom jag hittat har det alltid varit något som inte är bra. kemtvätt, kommer sent i sommar, för enkel osv... jag får se hur det går.. .annars får jag ta den som jag beställt...

 

Ha det bra!

Kram Linda

Ovido - Quiz & Flashcards