linndaa89

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av linda johansson - 30 januari 2011 21:50
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 30 januari 2011 21:24

sov jätte dåligt i natt :/ blir bara värre och värre tycker jag :/ hoppas det släpper snart! dagen har ändå varit jätte bra!   

det börja med att gå till ica och handla lite    sen åkte jag till pappa, han skulle hjälpa mig att byta lampa på bilen eftersom någon backat på min så glaset gått sönder    pappa trodde det skulle ta tid så våga inte ta det en dag jag jobba ifall det blev tajt med tid.

frida var där också, hon hade sovit där i natt så jag passa på att fråga om två klänningar jag hittat till bröllopet. den jag tyckte bäst om var för vit tyckte hon och jag var rädd för det med så det sket sig :/ den andra var bra, helt okej sa hon men jag vet inte om jag får någon nytta av den fler gånger och det var kemtvätt på den också så nej tack!

att det ska vara så svårt att hitta en klänning till ett bröllop som man kan ha nytta av fler gånger!!!! :/ jag har ju några månader till på mig och tur det!   

sen träffa jag Karin   det var verkligen jätte kul! var hur länge sedan som helst vi sågs :/ får se till att göra detta oftare    vi gick en runda med hundarna och snacka en massa hahaha!!   

sen fick jag mat hos pappa    eggakaga haha   ingen gör det bättre än pappa så det var jätte gott haha!!   

sen gick jag en runda själv. det var ju sådant underbart väder!!!!   nästan 2 timmar var jag iväg och det var helt, helt, helt underbart haha!!     bara gick, varken jogga eller sprang och det var jätte skönt!   

sen åkte jag hem, städa lite och bada sen    har lagat mat och ätit med och ska bara ta det lugnt nu resten av kvällen. ska nog gå och lägga mig lite tidigare än vanligt och hoppas på att man somnar   

 

Ha det bra!

Kram Linda

Ovido - Quiz & Flashcards