linndaa89

Alla inlägg under januari 2011

Av linda johansson - 17 januari 2011 09:56

igår flöt det på jätte bra på jobb =) tog det hur lugnt som helst och det var jätte skönt! =) när jag kom hem tog jag ett bad =) har så ont i nacke och rygg nu så kände att jag verkligen behövde det =) sen åt jag lite, såg på film lite och sedan tv =)

 

idag har jag inte gjort mycket ännu, har inte varit vaken så länge haha ;) jag har ringt en massa olika samtal och känner mig väldigt nöjd ;) =)

ringde bla till länsförsäkringar om mina skador, och hon jag har var inte nöjd som vanligt, men så fick jag reda på att jag ska få en ny person som ska ta hand om mitt ärende och det blev jag väldigt glad över! hon här har bara varit så sur och otrevlig så hoppas på en bättre person nu =)

 

nu ska jag snart packa mina saker och åka till jobb =)

Hoppas ni får en bra dag alla där ute =)


Kram Linda

Av linda johansson - 15 januari 2011 21:31

det har hänt en hel del sedan jag skrev här sist fast att det bara var några dagar sedan. på jobbet flyter det oftast på bra, men har hänt massor där med ändå ;) skånetrafiken krångla massor i torsdags när jag skulle hem och blev så tokig då, det brast verkligen där! men så är det ibland! får klaga och se vad som händer.

igår tog jag bilen till jobb för är så skönt att komma hem i tid för en gångs skull. åkte till pappa först för att träna och ut och gå, skönt var det :)

idag har jag varit ledig, har inte varit alls så bra som jag hade tänkt mig :/ men så blir det ju ibland... har ju inte varit helt illa men hoppades på bättre ;) men men.... imorgon är det jobb igen :) ska till pappa först och träna och ut och gå :) ska få mat där också :)

 

nu ska jag se på film :)

ha det bra :)

Av linda johansson - 12 januari 2011 22:15

idag börja dagen som vanligt. gick upp packa mina saker, satt vid datan lite, kolla på nyheter, tog min buss till centralen, tog mitt tåg som var i tid och gick lite i helsingborg tills jag skulle ta mitt tåg till mörarp.

i vanligt fall brukar mitt tåg gå 12.57 och komma till helsingborg redan vid 12.40 och väntar där inne. idag var mitt tåg försenat med 5 minuter först, då tänkte jag, jaha! det här tåget är aldrig försenat så det var illa kände jag. men jag vänta och efter ett tag så stod det att det var inställt!!

ringde pappa först och fråga var han var. då var han på väg till billesholm så jag fick gå in på skånetrafiken och höra när nästa tåg gick och när det var framme i mörarp. skulle jag ta nästa tåg så skulle jag vara framme kl 13.40 ca och det sa jag att det skulle inte gå, jag börjar jobba kl 14.00 och det tar mig en halv timme att gå till jobb från tåg stationen.

då sa han att jag kunde ta taxi och begära ersättning, jag fick ju batala själv nu och sen begära ersättning. skånetrafiken betalar upp till 500 kr i ersättning, men jag tänkte att det skulle ju inte gå på 500 kr till mörarp,

så jag fick ju göra det för jag kunde ju inte komma för sent till jobb.

så jag tog en taxi och kom till jobb, och där fick jag en chock!!

523 spänn kosta det!!!!!   

det fanns ju inget annat att göra än att betala. men helt sjukt!! helt helt helt sjukt!!!! 15,9 km körde han och kolla på kvittot dom tog en fast kostnad på 49 kr och sen 24kr/km !!!!!   

 

vad tar dom på en fredag kväll?? lördag och söndag???

det vill jag inte veta!!

 

tro det eller ej så har det annars gått bra idag :) min chef har gjort av med vår ena tjur som jag inte tyckte om :) och så har jag fått semester :) sista veckan i maj och första veckan i juni :) mamma nollar ju i år när hon fyller år så vi ska åka på semester och vi håller på att planera det :) det ska verkligen bli jätte skönt och jätte kul! :)

 

så nu ska jag lägga manken till också ;) nu ska jag verkligen gå ner mina sista kilo ;) det är inte långt kvar nu och nu har jag massor att se fram emot :) semestern och så ska ju frida gifta sig :) då ska nått mitt mål :) börja simma och träna i burlöv i februari, borde hinna det innan jobb om tågen går som dom ska och så är det delvis för min rygg och nacke med som jag ska göra det för, vill ju verkligen bli bra någon gång :)

 

Nä nu kallar sängen ;)

 

Ha det bra :)

Kram Linda

Av linda johansson - 11 januari 2011 09:04
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 10 januari 2011 08:37

igår var det mest en skit dag tyckte jag :/ kände inte alls för att jobba, seg, trött ville bara allmänt ta det lugnt kände jag :/ men eftersom jag hade sagt att jag kunde jobba så fick jag ju åka... jag tog tåget och bussen vilket jag ångra väldigt fort på kvällen :/ (förklarar sen) men när jag kom till jobbet så blev jag genast piggare för min chef kom med en glad nyhet :) han ska göra sig av med ena tjuren för han känner att det går inte riktigt att lita på han, jag har aldrig riktigt tyckt om han för han inte lyssnat på mig så känns skönt faktist :)

men annars under mjölkningen gick det hyfsat bra...

det var sen det börja gå snätt :/

jag hann inte med det tidiga tåget från mörarp, och när jag kom till helsingborg gick precis ett tåg till malmö så fick vänta 35 minuter på nästa, hungrig var jag verkligen men hade glömt pengar hemma så kunde inte handla något :/ sen när jag kom till malmö missade jag min buss för vi stod för länge i lund så fick vänta 20 minuter på nästa :/ och när den väl kom var det förar byte och då skulle dom snacka lite också så vi körde 4 minuter senare än vad vi skulle och det värsta av allt så struntade han i att bromsa in och stanna när lamperna ändra till gult så vi körde mot rött ett antal gånger!!!

stå inte och snacka med din kolega och kör mot rött för att tjäna in lite tid och riskera våra liv på bussen!!!!

 

hoppas på en mycket bättre dag idag!!

Av linda johansson - 9 januari 2011 09:28
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 8 januari 2011 19:48

när jag kom till jobbet i torsdags, (åkte buss och tåg då) så kom min chefs fru ut från huset och sa: Linda du är makalös!!

as garva gjorde jag haha!! det hade kommit en massa snö och dom var tveksama om jag skulle komma. man måste ju försöka sa jag :)

Hans-Åke hade sagt vid middags tid, Linda är makalös, hon kommer nog hon har inte ringt ännu om att hon inte kommer.

haha!! dom är för härliga :)

är så glad att jag fått jobb där :) och kommer verkligen stanna här också :) dom är jätte snälla och roliga :) det är synd att jag måste pendla så mycket men det är det värt :)

jag blev rädd för kor innan och ville inte alls jobba med det och med tanke på mina skador så hade jag sagt nej.

okej det är inte en höjdare alltid men det är inget jobb. man har bra och dåliga dagar och så är det.

så jag trivs jätte bra :))

 

igår tog jag bilen till jobb :) men innan dess åkte jag till Svalöv för att fixa en del saker :) sen åkte jag hem till pappa för att träffa mina älskade djur :) <3 tog lite kort med mina kamera ;) gick en kort runda :) hann tyvärr inte med en längre runda :( det är det värsta med att bo i stan inte alls lika mysigt att gå här :( men men... skönt var det :) solen sken jätte fint! :)

sen körde jag till jobbet :) det flöt på jätte bra :)  bara några små saker men tog inga längre stunder :)

på kvällen hade mamma lagat en jätte god middag!! :))

det blev skinka som legat i lergrytan i många timmar och potatismos :)) jätte gott!! :)) lagar ju tyvärr inte så mycket riktig mat nu längre eftersom vi båda jobbar så mycket och jag kommer hem så sent och det är lite trist :(

idag har jag varit ledig :))

skulle ha jobbat hela helgen men eftersom jag jobba hela förra helgen så sa min chef att han tog idag men jag fick jobba imorgon om jag ville och det sa jag ja till haha ;) behöver jobba och trivs ju så bra där så... :)

så idag har jag varit runt på lite olika ställen :)

media markt, maxi, Ö&B, city gross och net on net :)

jag trodde att det skulle bli ett problem att hitta till net on net från Ö&B men det var inga större problem :) det var mycket värre att hitta tillbaka!! :/ jag tror jag vet var det gick fel och låg i fel fil och kom till något industri område och virrade omkring :/ jag viste inte om jag var i Malmö eller om jag var i Arlöv och sen såg  jag skyltar mot Lomma och skrek innom mig, Är jag i Lomma??!! då ringde jag till mamma och hon hjälpte mig och till sist kom jag hem :)

sen har jag tränat idag :) nacke och rygg :)

badat och ska ligga med värmedyna nu också :)

det här behövde jag verkligen!! :) 

jag vet inte hur länge sedan det knäckte så mycke som det gjort idag :) det låter skrämmande men det hjälper verkligen :)

nä nu ska jag sätta och kolla på fångarna på fortet :)

gör jag redan för visso haha!! ;) men i soffan med värmedyna ;)

Ha det underbart! :)

Kramar Linda

Av linda johansson - 6 januari 2011 12:27

Kunde den inte hålla sig borta nu???!!! Är så trött på denna skiten nu!! Är bara kallt och ställer bara till en massa!! Finns ingen fördel med det över huvud taget!Vår kom nu! Snälla!! Du är verkligen efterlänktad ;) Har ändå haft rätt så tur idag med inga större förseningar men har fått åka tidigare för att vara säker på att komma i tid till jobbet. Hoppas på att det går lika smidigt hem också men är inte lika säker på det :/ Imorgon blir det till att ta bilen åtminstone har jag sagt, ska bli skönt :)

Ovido - Quiz & Flashcards