linndaa89

Alla inlägg under februari 2011

Av linda johansson - 21 februari 2011 08:59

igår på jobb gick det bra ändå. lite problem med tjuren så min chef fick komma och hjälpa mig. vi snacka massor om en del saker men håller det för mig själv så länge...

efter jobbet åkte jag till Dénice :) alltid lika kul :) jag ringde mamma när jag kom fram där, tog hissen upp och då blev jag verkligen jätte glad!! :) Emilia börja gå :D sa till mamma, mamma hon går! Emila går! haha! och så trilla hon, då la mamma och jag på. då hjälpte Dénice henne upp och så gick hon hela vägen till mig :D man blev så glad, och Emilia skratta och hon var så jävla söt!!! :)

jag vill också ha barn haha! men dröjjer nog...

vi snacka och barnen var uppe lite med. sen när vi laggt dom så satt vi och snacka allt mellan himmel och jord :)

sen när jag skulle hem så följde D´enice mig till bilen så fick deras vovve komma ut med :)

då hände nästa roliga sak :)) vi mötte Nettan och 2 till :) och det var så underbart kul!! :)) har inte träffat nettan på månder, vi har snackat lite på facebook men inte alls samma sak som att träffas ju så det var jätte kul! =)

hoppas vi ses snart igen gomman :) <3

 

idag var det egentligen dax för mig att börja simma, men kom hem så sent igår så orka inte ta fram alla saker och kolla alla tider så gör det idag ist och börjar imorgon ist ;)

 

ni får ha det underbart allihopa! :)

Kramar Linda :)

Av linda johansson - 18 februari 2011 23:03
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 18 februari 2011 22:46

ringde till min sjukgymnast i morse, fick inte tag på henne igår, skulle höra om hon viste någon simhall som omfattas av högkostnadsskyddet här runt omkring. jag skulle vara glad om jag hitta en simhall som hade det så i hela sverige.

OKEJ! jag börjar inte ens leta sa jag då!

då får jag stå för kostnaderna själv. det är självklart att det är bättre att få ersättning, men att bli bra och kunna leva livet utan en massa smärta hela dagarna är självklart mycke mycke större! det får kosta vad det kosta vill jag ska bli bra om det är så det sista jag gör!

jag berätta även om min olycka med tjuren igår om hon kunde hjälpa mig något eller ge mig ett tips om vad jag kunde göra. hon sa simmning och det skulle jag ju ändå börja med så det var ju bra :) det skulle helt klart hjälpa sa hon och det känns skönt :)

hon sa även att det bara var till att ringa om det var något och det var jätte skönt att höra :)

 

imorgon får vi gäster på kvällen och jag ska fixa precis allt :)

städa, handla, baka och laga en massa mat :) ska bli jätte kul :)

 

Ha det bra :)

Kram Linda

Av linda johansson - 17 februari 2011 21:27

på jobbet idag gick det åt h*lvete!!! :(

först gjorde jag vid i gropen och mjölkrummet som jag brukar göra. sen gick jag för att hämta korna. i början gick det som vanligt, korna flytta sig och gick iväg. sen hände det. kände att jag fick en knuff i ryggen, vände mig om. där stod tjuren. jag skrek på han och vifta med skrapan så han skulle sticka, det brukar hjälpa. inte idag. han gick mot mig och frustade. jag forstatte skrika och backade, man ska ju inte vända ryggen till mot en tjur. jag fick en knuff till, men denna gången träffa han inte mig utan skrapan jag höll i med båda armarna, då föll jag baklänges. träffa en kant som finns i stallet med ryggen. då såg jag bara tjurens stora huvud och blev liv rädd!!! jag bara skrek och skrek av skräck, han kunde ju komma springades över mig eller en annan ko. jag lyckades får han till att backa då såg jag min chans. reste mig upp och sprang där ifrån. ställde mig mellan en båsplats och vägg och ringde min chef. han hörde inte först vad jag sa, men hörde sen att jag tjuren då kom han springandes, då förstod han att något hade hänt.

han hjälpte mig ta in korna så gick jag in på kontoret så jag fick lugna ner mig, var helt vätt skrämd! :/

han fråga om jag kunde mjölka och jag sa ja. jag bytte kläder och så snacka vi lite. min chef ringde till han som brukar komma och hämta kor som ska till slakt och fråga om han kunde komma imorgon, det kunde han inte, så fick bli på måndag.

så på måndag väntar simmning för min del vare sig om jag får ersättning eller ej och slakt för tjuren!

 

känns så j*vla ruttet!

jag var långt ifrån bra efter min senaste bilolycka och nu är det mycke mycke värre :(  undrar hur lång tid det kommer ta innan jag blir bra. vill inte veta det. kanske kommer aldrig bli bra :(

Av linda johansson - 17 februari 2011 10:05

vad är det som är så svårt med att berätta allt rätt med en gång ist för att berätta en massa saker som man inte kan göra något åt och inte stämmer???

kan någon förklara det för mig????

pappa sa igår att han kunde ringa till länsförsäkringar och prata med dom eftersom det varit sådant strul. dom tog allt på mer allvar kanske om han ringde och prata med dom. jag bestämmde mig för att ringa och snacka allvar med dom själv så gjorde det idag.

blev fan i med vansinnig när hon sa att jag inte behövde en remmis för att få ersättning till att gå på simmning och gym!!!!!!!!!!

här har jag fan hållt på i 1 månads tid med att fixa intyg och remiss och så behöver dom inget vardera!!!!!!!!!!!!!   

nu har jag fått ny information och jag vet inte om det stämmer det får jag se! om jag orkar bry mig mer om det!

har dom som försäkringsbolag nu igen till min bil men funderar allvarligt på att byta fast dom är billigast!

jag orkar inte med det här mer!

får se vad som händer...

Av linda johansson - 16 februari 2011 21:33
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 16 februari 2011 09:52

blir så jävla trött på det här nu med mina skador från mina bilolyckor!!!! jag bara ringer och ringer och försöker fixa så jag kan komma igång med simning och gym. men det blir bara skit med det!! det jag försöker fixa är att få en remiss så jag kan få ersättning för det också, behöver man inte betala för det så är man ju glad om man slipper. men det går bara åt helvete och skiter snart i detta och står för alla kostnader själv!!!

jag vill komma igång med min träning, mer än vad jag gör redan, så jag kan bli bra! är så trött på den här smärtan i rygg och nacke och vill känna att jag går frammåt! står bara still nu! jag gör övningar varje dag som min sjukgymnast sagt till mig att göra men det räcker inte längre. för att komma längre fram måste jag göra mer, jobba mer och anstränga mig mer. jag kommer ingenstans genom att ringa och ringa och försöka fixa med ersättning så skiter i detta nu!!!

jag sover dålig om nätterna och tror att kommer jag igång med träningen så blir det bättre och visar jag framsteg och går frammåt så är det helt klart värt det. men man måste ju försöka och det har jag gjort i snart 1 månad om inte mer och jag orkar inte det längre, då får man göra så här.


Kram Linda

Av linda johansson - 14 februari 2011 21:24

i morse ringde jag till länsförsäkringar igen för att berätta om vad som hänt förra veckan med mitt intyg och remiss.

då fick jag reda på en massa nya saker igen!!!

fattar inte varför dom säger rätt från början och inte berättar en massa olika saker hela tiden!!! är så jävla trött på detta nu!!!

jag behöver inte något intyg, inte än, det är inte försen 1 år efter min senaste olycka, och det behöver inte jag ta fram, det fixar dom på länsförsäkringar!! och remiss till simhall och gym det behöver ingen läkare fixa det kunde min sjukgymnast göra!! jag fråga om och om och om igen, måste en läkare fixa det? kan inte min sjukgymnast göra det??? ja en läkare måste fixa det. först sa dom att hon kunde det, sen kunde hon inte det, nu kan hon göra det igen!!! är så jävla trött på detta nu!!!! ska ta och ringa henne imorgon och se till och fixa detta nu!!

 

har varit hos frisören idag :) blev jätte nöjd :) tar lite tid innan man vänjer sig bara haha :P bild kommer senare :)

på jobb gick det bra :)

det som också varit tråkigt idag är ju att det blåser så fuktansvärt mycket :( jätte kallt!! :/

men hoppas det är bättre imorgon.

 

Ha det bra :)

Kram Linda

Ovido - Quiz & Flashcards