linndaa89

Alla inlägg under februari 2011

Av linda johansson - 8 februari 2011 10:18
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 8 februari 2011 10:10

då hände det som är väldigt ovanligt för mig, bli sjuk :( jag blir det aldrig i vanlig fall, var hemma igår från jobb och även idag :( men jag är mycket bättre och det är jätte skönt! ska ringa till vårdcentralen sen för att hra hur länge man behöver vara hemma efter man blivit bra för alla säger olika och det står olika på nätet med men dom borde ju veta det tycker jag och det tycker mamma med.

var en fruktansvärd storm i natt :/ men har sovit jätte bra ändå :) vakna 1 gång men lyckades somna om snabbt igen så var väldigt skönt :)

 

Ha det bra!

Kram Linda

Av linda johansson - 5 februari 2011 21:45

trodde aldrig jag skulle komma hemmifrån idag efter inatt :/ men så snacka man lite med Dénice och fick höra att dom skaffat hund och då vill man ju så klart se den haha :) så det blev att jag åkte till henne först :) snacka och hade det trevligt :)

sen åkte jag vidare :) åkte till burlöv och gick lite :) hitta en del man ville ha men var duktig haha ;) har varit på Ö&B, maxi och XXX Lutz också :)

sen åkte jag hem då var kl typ 5 så hade nästan den dagen gått haha! nä inte helt ;) mamma är iväg, är bortbjuden och en i familjen där är allergisk mot hundar så jag stanna hemma med Jatza :) har lagat mat, bakat paj som inte blev go :( fattar inte vd som gick fel men smacka bara socker :/ får se om vi lyckas äta upp den haha =P

har även sett på film och tränat och varit ute och gått med Jatza :)

ska tvätta kl 7 imorgon bitti :/ ska ju jobba sen :/

 

Ha det bra :)

kram Linda

Av linda johansson - 5 februari 2011 04:11

det spelar ingen roll hur mycket jag än försöker!

jag ligger och vrider och vänder på mig när jag går och lägger mig och kan hålla på så i timmar innan jag somnar!

och så vaknar jag tidigare än vad jag behöver (när jag ska till jobb då) okej oftast inte jätte tidigt men 1,5 timme innan typ.

igår gick jag och la mig lite innan 23.00 tog 1 - 1,5 timme innan jag somna och så vaknar jag kl 03.00

jag är så jälvla less på detta nu!!!

får väll kolla på en film eller något, kommer inte kunna somna igen känner jag..

 

//Linda

Av linda johansson - 3 februari 2011 21:59

det gick rätt så bra på jobb, lite problem men brukar det ju tyvärr vara oftast :/ tågen gick bra till jobb men värre på väg hem tyvärr :/ kom hem typ 35 minuter senare än vanligt :/ men inte jätte sent ändå så...

funderat också idag på vad jag ska hitta på på lördag :P jag gillar ju att tänka framåt haha :P vill gärna åka till kullaberg och gå och ta kort, men till det vill jag ju ha fint väder, eller åtminstone uppehåll och det vet jag inte ännu om det kommer bli :/ vill gärna gå på bio och äta pizza haha :P men vet inte vem som skulle vilja gå med mig eller äta så blir det säker inte. annars hade jag tänkt åka och gå någonstans i olika butiker, kolla runt lite, leta efter en klänning till fridas och anders bröllop.

antagligen kommer det bli att jag bestämmer mig på lördag haha!! ;)

imorgon blir det bilen till jobb :) vet ännu inte vad jag ska göra innan, det märks ;)

 

Ha det bra!

Kram

Av linda johansson - 3 februari 2011 10:41
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linda johansson - 3 februari 2011 09:08

om 1 vecka ska jag äntligen till frisören igen =)) det är säkert snart ett halv år sedan :/ och det märks verkligen på håret :/ jag vet hur jag ska färga det men inte hur jag ska klippa det :/ imorgon får jag ju min lön =)) den är efterlänktad haha ;) får se om jag köper en bok med frisyrer, vill ju inte ha det för kort men vill gärna ha något lite annerlunda, vill ha förändring på det haha!! ;) får se hur jag gör ;)

 

nu ska jag byta om och gå en runda :)

Ha det bra :)
Kram Linda

Av linda johansson - 2 februari 2011 22:33

så var det onsdag igen, hade jag glömt i morse :/ trodde det var tisdag haha =P ringde till läsnförsäkringar idag igen för att prata med min nya kontakt person, det är ju roligt att dom säger samma saker där :/ eller inte. min förra person jag hade som hade hand om mitt ärende hon sa att jag fick ersättning för att gå på simning och gym om jag fick en remiss av en läkare på en vårdcentral eller av min sjukgymnast, så för några dagar sedan ringde jag min sjukgymnast och fråga om hon kunde fixa det, och ja det var inga problem, hon sa bara att jag skulle fråga om dom ville ha något specellet eller vad det var dom ville ha och det var det jag skulle höra idag. då fick jag reda på att jag skulle gå till en vårdcentral och träffa en läkare och få ett intyg på mina skador för det behövde dom längre fram, och ja det är inga problem tänkte jag. men hon sa också att jag skulle få en remiss av den läkaren också till att gå och simma, men då ska läkaren bestämma var jag ska gå, hur många gånger, hur ofta och vilka dagar jag ska göra det! men hallå! jag jobbar och pendlar med tåg och buss varje dag dom kan ju inte bestämma dagar heller! annars fick jag ingen ersättning, då fick jag stå för allt själv.

hur det blir nu har jag ingen aning, jag får gå och träffa en läkare och ta det efter det sen antar jag.

jag som hade tänkt börja gå i nästa vecka och simma och gymma när jag fått min lön, tvivlar jag på nu :/

 

på jobb började det ju fint!

när jag kom ner i gropen för att förbereda inför mjölket så jag att där var vatten i alla glasbehållare till maskinerna, (dom ska vara tomma) då såg jag att hon hade glömt och ändra från mjölkläge till diskläge så inget hade blevit diskat! jätte fint tänkte jag! ringde min chef och förklara, han kom och vi fick köra en sköljning annars hade det tagit 1 timme innan jag kunde börja mjölka. kom igång 5-10 minuter senare än vanligt och jag satte fart.

min chef hade tagit in 3 nykalvade kor också. alla 3 var dåliga :/ den första var inte så farligt med men dom andra 2 var det mycket värre med :/

1 fick jag mjölka förhand i 1 spene och 1 förhand i 3 stycken!! :/ var inte alls kul :( inte att bara dra för hand, är ju inte kul att ha sjuka djur ju :( men vi får behandla dom och hoppas dom blir bra.

 

kunde inte somna igår igen :/ är rätt så trött på detta nu :/

man bara ligger och vrider och vänder på mig, känns som en evighet :/ kollar inte på kl för blir bara värre då så vet inte hur länge jag ligger där, men länge åtminstone :/

 

Ha det bra!

Kram Linda

Ovido - Quiz & Flashcards